Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2016 08 05

Rafaelis Nadalis: „Nerungtyniaučiau, jeigu tai būtų bet koks kitas turnyras“

Nuo „Roland Garros“ čempionato nerungtyniavęs Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis atskleidė, kad vis dar nėra pilnai pasveikęs po riešo traumos. Ispanas Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje neš savo šalies vėliavą, o tai smarkiai įtakojo jo sprendimą rungtyniauti Brazilijoje.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jeigu tai nebūtų olimpinės žaidynės, tuomet pasitraukčiau iš turnyro, – atskleidė Rafa. – Pagreitinome mano reabilitaciją, o tuo aš nesu labai patenkintas. Tačiau nenorėjau antrą kartą iš eilės praleisti olimpinių žaidynių. Nešiu savo šalies vėliavą atidarymo ceremonijoje, o tai itin įtakojo mano sprendimą čia rungtyniauti.

Tai, lyg atlygis už daugelį metų sunkaus darbo. Kiekvienoje treniruotėje ir varžybose aš atiduodu visą save. “

R.Nadalis vengė kalbėti apie savo būsimus turnyrus, todėl labai abejotina ar tenisininkas rungtyniaus Sinsinačio varžybose, kurios vyks iš karto po olimpinių žaidynių.

„Reabilitacija yra labai ilgas ir sudėtingas procesas, – apie savo sveikatą tęsė ispanas. – Sunkiausia pastaruosius du mėnesius buvo gyventi nežinioje dėl dalyvavimo Rio de Žaneiro olimpiniame turnyre.

Džiaugiuosi čia būdamas, nes olimpiada yra svarbiausias sporto renginys pasaulyje. Tai visiškai kitokios varžybos. Man olimpinės žaidynės reiškia labai daug.“

Penktoji pasaulio raketė šiame olimpiniame turnyre bus trečiasis pagal skirstymą. Pirmame varžybų etape jis susitiks su 43 pasaulio rakete iš Argentinos Federico Delbonisu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje