Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 07 12

Rafaeliui Nadaliui – pasiūlymas lipti į MMA narvą

Garsus Kirgizijos UFC kovotojas Rafaelis Fizijevas po skambios pergalės MMA narve į kovą iškvietė savo bendravardį, legendinį Ispanijos tenisininką Rafaelį Nadalį.
Rafaelis Nadalis ir Rafaelis Fizijevas
Rafaelis Nadalis ir Rafaelis Fizijevas / „Twitter“ nuotr.

„UFC Las Vegas 58“ turnyre penktajame raunde brazilą Rafaelį Dos Anjosą nokautavęs Kirgizijos kovotojas atsidūrė per žingsnį nuo galimybės mesti iššūkį lengvos svorio kategorijos čempionui, tačiau 29-erių sportininkas po pergalės juokavo ir apie kitus planus.

„Dabar mes žinome, kuris Rafa yra geriausias visoje UFC. Naujas iššūkis – išsiaiškinti, kas yra geriausias Rafa visame sporto pasaulyje! Rafaeli Nadali, ateik čia, ateik čia“, – į narvo grindinį rodė linksmai nusiteikęs Fizijevas.

Į keletą klausimų apie įvykusią kovą atsakiusio R.Fizijevo netrukus buvo paklausta, su kuo jis norėtų susigrumti labiausiai dabar, o mišrių kovos menų ekspertas ir toliau kartojo tą patį.

„Rafaelis Nadalis. Juk negaliu jo įveikti tenise“, – linksminosi jis.

Visgi net ir norėdamas šiuo metu 36-erių tenisininkas iš Ispanijos į MMA narvą lipti negalėtų, kadangi praėjusią savaitę Vimbldone jam įplyšo pilvo raumuo. Be teniso Rafa turėtų praleisti keletą savaičių, o tuomet pradėti pasiruošimą „US Open“ pirmenybėms Niujorke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius