-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reto grožio smūgį atlikęs S.Tsitsipas įveikė pirmąjį „Australian Open“ etapą

„Australian Open“ teniso pirmenybės Melburne skaičiuoja dar tik antrąją savo dieną, tačiau vienas geriausių planetos tenisininkų Stefanos Tsitsipas (ATP-7) jau dabar sukūrė rimtą pretendentą į gražiausią turnyro tašką.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Graikijos tenisininkas keturių setų kovoje rezultatu 5:7, 6:1, 6:1, 6:3 susitvarkė su Belgijos atstovu Zizou Bergsu (ATP-129).

Pastarasis, siekęs pirmosios karjeros pergalės „Didžiojo kirčio“ varžybose, į susitikimą žengė kupinas ryžto ir pirmajame sete šokiravo ryškiu favoritu laikytą oponentą.

Dvikovos lūžis įvyko antrojo seto pradžioje, kurioje S.Tsitsipui pavyko sukurti tikrą stebuklą prie tinklo ir laimėti varžovo padavimus.

Agresyviai žaidęs Z.Bergsas priartėjo prie tinklo ir kamuoliuką užsuko taip, kad žaidimo įrankis iš graiko tinklo pusės jau vertėsi atgal į Belgijos tenisininko pusę.

Graikijos teniso žvaigždė pademonstravo ne tik įspūdingą greitį, bet ir kūno valdymą – kamuoliuką pasiekė ir puikiu kojų darbu sugebėjo išvengti tinklo palietimo bei laimėjo tašką.

„Australian Open“ turnyras S.Tsitsipui yra neabejotinai sėkmingiausias iš visų „Didžiojo kirčio“ pirmenybių. Melburne praėjusiais metais jis pasiekė finalą, o dar tris sykius krito pusfinalio etape.

Antrajame rate graiko lauks vienas iš Australijos atstovų - Jordanas Thompsonas (ATP-47) arba Aleksandaras Vukičius (ATP-64).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius