Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Revanšą už nesėkmę Australijoje pasiekusi N.Osaka pergalingai startavo Dohoje

Kataro sostinėje Dohoje startavo prestižinei WTA 1000 kategorijai priklausantis moterų teniso turnyras „Qatar TotalEnergies Open“, kuriame į pergalių kelią sugrįžti siekia buvusi pirmoji planetos raketė Naomi Osaka (WTA-747).
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Scanpix“ nuotr.

Pirmajame vienetų varžybų rate Japonijos teniso megažvaigždė rezultatu 7:5, 6:4 palaužė Prancūzijos tenisininkę Caroline Garcia (WTA-21) ir iškovojo tik antrą pergalę šiame sezone.

Keturis „Didžiojo kirčio“ titulus praeityje iškovojusi N.Osaka oponentei atsirevanšavo už skaudžią nesėkmę pirmajame „Australian Open“ etape, kuomet buvo patirtas pralaimėjimas 4:6, 6:7(2).

26-erių tenisininkė sezono starte į WTA turą sugrįžo po motinystės atostogų, o iki turnyro Dohoje per keturis mačus spėjo iškovoti vieną pergalę.

„Manau, kad dabar esu kur kas geresnėje formoje. Australijoje mano priėmimai nebuvo kokybiški, nepavyko susikoncentruoti. Šiandien solidūs priėmimai ir padarė didžiausią skirtumą, tai yra labai svarbu prieš tokią gerą padavimų meistrę kaip Caroline“, – savo pasirodymus Dohoje ir Melburne lygino mačo nugalėtoja.

Antrajame pirmenybių etape N.Osakos lauks čekė Petra Martič (WTA-67). Vienintelį sykį šios tenisininkės WTA ture buvo susitikusios dar prieš 10 metų, kuomet atrankoje į turnyrą Stanforde triumfavo tuomet 16-metė japonė.

Pirmadienį įspūdingai savo kampaniją Katare pradėjo geriausia planetos tenisininkė Iga Swiatek (WTA-1). Lenkijos atstovė, triumfavusi turnyre 2022 ir 2023 metais, be didesnio pasipriešinimo 6:1, 6:1 sutriuškino rumunę Soraną Cirstea (WTA-22).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius