Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 10 19

Ričardas Berankis pateikė dar vieną staigmeną ir pateko į „Kremliaus taurės“ ketvirtfinalį

Ričardas Berankis ir vėl nebuvo laikomas favoritu, tačiau sugebėjo įveikti antrą Serbijos tenisininką „Kremliaus taurės“ turnyre ir pateko į ketvirtfinalį. 169-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis 3:6, 7:5, 6:4 nugalėjo Filipą Krajinovičių (ATP 77).
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

R.Berankis sėkmingai pradėjo susitikimą ir iškart laimėjo varžovo padavimų seriją. Lietuvis pirmo seto viduryje pirmavo 3:1, tačiau tuomet F.Krajinovičiu laimėjo penkis geimus iš eilės ir pirmą setą.

Antrame sete R.Berankis ir vėl laimėjo varžovo padavimų seriją ir pirmavo 4:1, tačiau ir vėl nesugebėjo išsaugoti persvaros. Serbijos tenisininkas išlygino rezultatą 5:5. Tačiau likusius du geimus laimėjo lietuvis ir antrą setą.

Trečiame sete abu tenisininkai sėkmingai rinko taškus po savo padavimų. Lemiamu tapo 10 geimas. R.Berankis laimėjo varžovo padavimų seriją ir mačą po beveik dvi valandas trukusios kovos.

Už patekimą į „Kremliaus taurės“ ketvirtfinalį tenisininkui atiteko 45 reitingo taškai, o dėl patekimo į pusfinalį lauks akistata su antru pagal skirstymą Albertu Ramosu Vinolasu (ATP 25) arba Alexanderiu Bubliku (ATP 107).

Kitame mače staigmeną pateikė Rusijos tenisininkas Daniilas Medvedevas. Jis 6:3, 6:3 nugalėjo pirmą pagal skirstymą ispaną Pablo Carreno Bustą.

Į ketvirtfinalį pateko ir Andreasas Seppis. Italijos tenisininkas 6:7 (4:7), 7:6 (7:1), 6:3 nugalėjo ketvirtą pagal skirstymą Vokietijos tenisininką Philippą Kohlschreiberį.

Sėkmingą žygį tęsia Mirza Basičius. Tik po kvalifikacijos į pagrindines varžybas patekęs Bosnijos ir Hercegovinos tenisininkas 6:1, 6:1 nugalėjo slovaką Laslo Djere.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius