Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 21

Ričardas Berankis sensacingai nugalėjo 29-ą pasaulio raketę ir pateko į finalą „Kremliaus taurėje“

Ričardas Berankis antrą kartą karjeroje pateko į ATP 250 serijos turnyro finalą. Vos 169-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis pateikė dar vieną didelę staigmeną – 3:6, 6:4, 6:1 nugalėjo 29-ą pasaulio raketę Adrianą Mannarino iš Prancūzijos ir pateko į Maskvoje vykstančio ‚Kremliaus taurės“ finalą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Organizatorių nuotr.

R.Berankis pirmame sete du kartus nesusitvarkė su savo padavimų serijomis ir pirmą dalį pralaimėjo po 28-ių minučių kovos.

Antroje dalyje A.Mannarino dar kartą laimėjo lietuvio padavimų seriją ir pirmavo 3:1. Kai atrodė, kad nugalėtojas jau paaiškėjo, R.Berankis kovėsi toliau ir sugebėjo pakreipti įvykius sau naudinga linkme. Lietuvis laimėjo penkis iš šešių geimų ir antrą setą.

Iniciatyvą perėmęs R.Berankis dominavo trečiame sete ir iškovojo svarbiausią pergalę šį sezoną. Mačas truko valandą ir 37-ias minutes.

Tai buvo penkta abiejų žaidėjų akistata ir trečia R.Berankio pergalė.

R.Berankis finale kovos su Damiru Džumhuru. Bosnijos ir Hercegovinos tenisininkas kitame pusfinalio mače 6:0, 7:6 (11:9) nugalėjo tėvynainį ir po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį Mirzą Basičių.

Už patekimą į finalą tenisininkai pelnė po 150 reitingo taškų. Po šios pergalės R.Berankis stipriai kils pasauliniame reitinge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius