Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 21

Ričardas Berankis Vimbldone susikaus su 81-ąja pasaulio rakete Paul-Henri Mathieu

Penktadienį ištraukus Vimbldono teniso turnyro burtus paaiškėjo, kad geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis 127-ojo Vimbldono teniso turnyro starte susikaus su 81-ąja pasaulio rakete 31-erių prancūzu Paul-Henri Mathieu.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / U.S. Men's Clay Court Championship nuotr.

Šiandien 23-ąjį gimtadienį švenčiantis R.Berankis pasaulio teniso profesionalų (ATP) reitinge rikiuojasi 69-as. Lietuvio varžovas aukščiausiai savo karjeroje ATP reitinge buvo užkopęs į 12-ąją vietą – tai prancūzas padarė 2008 m.

R.Berankio ir P.H.Mathieu poros nugalėtojas kitame varžybų etape susikaus su 28 metų prancūzo Gilleso Simono (ATP-17) ir 31 metų ispano Feliciano Lopezo (ATP-39) dvikovos laimėtoju.

Jeigu lietuviui pavyktų nugalėti savo varžovus ir patekti į ketvirtąjį varžybų ratą – ten lauktų ATP reitingo lyderis serbas Novakas Džokovičius.

Vimbldono teniso turnyras prasidės pirmadienį, o jo prizinį fondą sudarys 22 mln. 560 tūkst. svarų sterlingų. R.Berankis šiame turnyre varžysis antrą sykį – 2010 m. lietuvis iš varžybų pasitraukė po antrojo rato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius