Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 09 20

Richardo Gasquet sugrįžimas į Mecą po 16-os metų pertraukos nebuvo džiuginantis

Vienas geriausių Prancūzijos tenisininkų Richardas Gasquet į Meco ATP serijos turnyrą Prancūzijoje sugrįžo po 16-os metrų pertraukos, tačiau planus džiaugtis laimėjimu priverstas atidėti tolimesnei ateičiai. Šeštas pagal skirstymą „Moselle Open“ turnyro žaidėjas 6:1, 4:6, 4:6 nusileido Denisui Istominui.
Richardas Gasquet
Richardas Gasquet / „Scanpix“ nuotr.

30-ą vietą pasaulio reitinge užimantis R.Gasquet į Prancūziją atvyko po laimėto „Challenger“ serijos turnyro Lenkijoje. Tokio rango turnyrą paskutinį kartą jis buvo laimėjęs prieš septynerius metus. Tačiau perėjimas nuo grunto ant kietos dangos prancūzui buvo nesėkmingas.

R.Gasquet susitikime turėjo net 13-a progų tašku laimėti varžovo padavimų seriją, tačiau pasinaudojo tik trimis iš jų. Mačas truko beveik dvi valandas, o D.Istominas į savo sąskaitą įsirašė pirmą pergalę prieš R.Gasquet po šešių pralaimėjimų iš tiek pat galimų.

VIDEO: Richard Gasquet vs Denis Istomin MOSELLE OPEN 2017 Highlights

Septintas pagal skirstymą prancūzas Benoitas Paire 6:2, 6:4 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį jaunąjį graiką Stefanosą Tsitsipą.

Kitame etape jis susitiks su ispanu Marceliu Granollersu, kuris po itin atkaklios kovos 7:6 (11:9), 3:6, 7:6 (10:8) palaužė po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį italą Simonę Bolellį. Šis susitikimas truko dvi valandas ir 42-i minutes.

VIDEO: Benoit Paire vs Stefanos Tsitsipas MOSELLE OPEN 2017 Highlights

Ispanas N.Almagro 7:6 (7:3), 7:5 nugalėjo prancūzą Julieną Benneteau. Kitame etape jis susitiks su antru pagal skirstymą Davidu Goffinu iš Belgijos.
Gruzinas Nikolozas Basilashvilis atsitiesė po pralaimėto pirmo seto ir 2:6, 7:6 (7:5), 6:4 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį prancūzą Vincentą Millotą.

Kitame etape N.Basilashvilis kovos su Gillesu Mulleriu iš Liuksemburgo.

VIDEO: Simone Bolelli vs Marcel Granollers MOSELLE OPEN 2017 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius