Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 15

S.Wawrinkos ir H.Runes priešprieša tęsiasi – į dano pusę stojo N.Kyrgiosas

Du skirtingų teniso kartų atstovai Stanas Wawrinka (ATP-100) ir Holgeris Rune (ATP-8) sukūrė dar vieną spektaklį aikštelėje, tačiau daugiausiai dėmesio ir vėl susilaukė tenisininkų akistata prie tinklo.
Holgeris Rune ir Stanas Wawrinka
Holgeris Rune ir Stanas Wawrinka / „Scanpix“ nuotr.

Tikrame „BNP Paribas Open“ turnyro trileryje buvo užfiksuota sensacija – 37-erių S.Wawrinka 6:2, 6:7(5), 7:5 palaužė net 18 metų jaunesnį H.Rune ir pateko tarp 16 geriausių turnyro tenisininkų.

Šveicarijos teniso legenda pasinaudojo varžovo fizinėmis problemomis – daną dvikovos metu ir vėl kankino mėšlungis, kuris neleido parodyti savo aukščiausio teniso lygio ir iškovoti pergalės.

H.Rune yra neįtikėtinas teniso talentas, tačiau jaunuolis ATP ture jau turi ne pačią geriausią reputaciją dėl įvairiausių kandžių replikų, ne kartą pasiųstų į varžovų pusę.

Aštuntoji pasaulio raketė po pralaimėjimo nusprendė įgelti veteranui, prisimindamas pastarojo pasakytus žodžius per Paryžiaus „Masters“ turnyrą.

Paspaudęs S.Wawrinkai ranką prie tinklo danas tarė: „Ar dabar nieko man nenori pasakyti?“

„Ką? Ką tu nori, kad aš tau pasakyčiau?“ – atsakė Stanas, netrukus ir vėl išgirdęs tuos pačius jaunuolio žodžius, tačiau tuo šis dialogas ir baigėsi, kadangi šveicaras suskubo padėkoti susirinkusiai publikai už palaikymą.

Praėjusio sezono pabaigoje šie tenisininkai sukūrė taip pat epinį mūšį Paryžiuje, kai pirmajame etape 4:6, 7:5, 7:6(3) triumfavo H.Rune, galiausiai tapęs ir „Masters“ turnyro čempionu.

„Mano patarimas tau, kad nustotum korte elgtis kaip mažvaikis, gerai?“ – tąkart rėžė Šveicarijos tenisininkas.

Danijos teniso pažiba šio sporto pasaulyje susilaukia vis daugiau palyginimų su „blogiuku“ Nicku Kyrgiosu, su kuriuo palaiko gerus santykius ir planuoja žaisti dvejetus ateityje.

Australas suskubo greitai užstoti savo kolegą, socialiniame tinkle teigdamas: „Hahahaha, taip, viskas gerai, kuomet laimi. Tipiška. Holgeri, aš su tavimi, broli.“

Herojiškas S.Wawrinko žygis Indian Velse buvo sustabdytas aštuntfinalyje, kuomet patyrusį tenisininką sustabdė kitas ATP turo talentas Jannikas Sinneris – 6:1, 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius