-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 28

Seks NFL legendos pavyzdžiu: N.Džokovičius planuoja žaisti ir įžengęs į penktą dešimtį

Vienam geriausių visų laikų teniso meistrų Novakui Džokovičiui (ATP-1) jau 36-eri, tačiau dabartinis ATP reitingo lyderis atskleidė, kad artimiausiu metu karjeros baigti neketina ir tikisi žaisti jau įkopęs ir į penktą dešimtį.
Tomas Brady ir Novakas Džokovičius
Tomas Brady ir Novakas Džokovičius / „Twitter“ nuotr.

Serbijos teniso titanas pastarosiomis dienomis viešėjo Saudo Arabijoje, kur surengė trumpą treniruočių stovyklą prieš nenumaldomai artėjantį naująjį ATP sezoną, kuris Novakui bus jau 22-tasis.

Bendraudamas su žiniasklaida patyręs tenisininkas atskleidė savo ateities planus ir patikino, kad planuoja žaisti net ir sulaukęs 40-ies metų amžiaus.

„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius
„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius

N.Džokovičius tikisi sekti savo gero bičiulio, NFL legendos Tomo Brady pavyzdžiu, kuris profesionalo karjerą baigė šiais metais būdamas 45-erių.

„Tomas Brady yra puikiausias ilgaamžiškumo ir dominavimo savo sporto šakoje pavyzdys. Jis skyrė daugybę valandų savęs priežiūrai ir atsistatymui, prižiūrėdamas kiekvieną savo kūno dalelę bei savo mintis, kad galėtų turėti ilgą ir sėkmingą karjerą. Pažįstu jį asmeniškai ir daug iš jo išmokau, tikiuosi žaisti dar ilgai net ir sulaukus 40-ies metų“, – savo mintimis dalijosi serbas.

„Scanpix“ nuotr./Tomas Brady ir Novako Džokovičiaus žmona Jelena
„Scanpix“ nuotr./Tomas Brady ir Novako Džokovičiaus žmona Jelena

Septynis prestižinius „Super Bowl“ trofėjus su „New England Patriots“ ir „Tampa Bay Buccaneers“ komandomis iškovojęs T.Brady buvo ir N.Džokovičiaus ložėje „Roland Garros“ turnyro finale, kuriame buvo įveiktas Casperas Ruudas.

„Šiuo metu mano kūnas jaučiasi puikiai. Pastaruoju metu demonstravau itin aukšto lygio tenisą, o 2023-ieji buvo vieni geriausių metų mano karjeroje. Tad kodėl aš turėčiau sustoti? Aš tęsiu savo žygį, toliau rūpinsiuosi savimi ir žiūrėsiu, kiek ilgai galiu žaisti“, – pridėjo pirmoji planetos raketė.

Nolė naująjį ATP sezoną pradės „United Cup“ turnyre gindamas Serbijos rinktinės garbę, o tuomet laukia atvirosios Australijos teniso pirmenybės Melburne, kurias jis yra laimėjęs net 10 kartų.

Su 24 „Didžiojo kirčio“ trofėjais N.Džokovičiaus yra visų laikų rekordininkas ir dviem titulais lenkia artimiausią persekiotoją Rafaelį Nadalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius