Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Sensacija Madride – titulą gynęs C.Alcarazas neperžengė ketvirtfinalio barjero

Pastaraisiais sezonais Madride vykstančiose „Masters“ serijos pirmenybėse „Mutua Madrid Open“ tiesiog dominavęs Carlosas Alcarazas (ATP-3) šiemet buvo sustabdytas ketvirtfinalio etape.
Carlosas Alcarazas ir Andrejus Rubliovas
Carlosas Alcarazas ir Andrejus Rubliovas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Didelei teniso bendruomenės nuostabai pirmajame vyrų vienetų varžybų ketvirtfinalyje C.Alcarazas rezultatu 6:4, 3:6, 2:6 nusileido okupantų šalies atstovui Andrejui Rubliovui (ATP-8).

Ispanijos teniso vunderkindui tai buvo tik antrasis pralaimėjimas karjeroje turnyre Madride per 17 susitikimų. Pastaruosius du sezonus pirmenybių čempionu tapęs jaunuolis čia buvo laimėjęs net 14 dvikovų iš eilės.

C.Alcarazas Ispanijos sostinėje siekė rekordo – tapti pirmuoju tenisininku per visą „Mutua Madrid Open“ istoriją, turnyrą laimėjusiu tris metus iš eilės.

Priminsime, kad 20-metis supertalentas į Madridą atvyko ne pačios geriausios fizinės formos. Dėl dešinės rankos skausmų jis turėjo praleisti svarbius turnyrus Monte Karle ir Barselonoje.

Net 800 ATP reitingo taškų prarasiantis ispanas kitą savaitę reitinge gali nukristi į ketvirtąją poziciją, jeigu dar bent vieną pergalę turnyre iškovos Daniilas Medvedevas (ATP-4).

A.Rubliovo, kuris siekia antrojo „Masters“ trofėjaus, varžovas pusfinalyje paaiškės vakariniame mače, kuriame susitiks Tayloras Fritzas (ATP-13) ir Francisco Cerundolo (ATP-22).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius