-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sensacingai suklupęs A.Zverevas prie tinklo varžovui pagarbos neparodė

Akapulke įsibėgėjančiose ATP 500 serijos teniso pirmenybėse „Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC“ antradienį buvo užfiksuota didžiausia turnyro sensacija – jau pirmajame etape iškrito aukščiausią reitingą tarp visų dalyvių turintis Alexanderis Zverevas (ATP-6).
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoji turnyro raketė netikėtai 3:6, 6:3, 3:6 nesulaikė kito Vokietijos teniso atstovo Danielio Altmaierio (ATP-57).

2024-iųjų metų sezoną triukšmingais pasirodymais Australijoje – laimėta „United Cup“ taure ir pusfinaliu „Australian Open“ – pradėjęs Sascha į Akapulką atvyko kaip vienas pagrindinių pretendentų iškovoti trofėjų, kurį į viršų jau kėlė 2021 metais.

Visgi jau pirmajame etape 26-erių tenisininkas sulaukė netikėtai rimto pasipriešinimo iš metais jaunesnio tautiečio, kuris pasiekė skambiausią karjeros pergalę.

D.Altmaieris ir toliau išlaiko puikų pergalių ir pralaimėjimų balansą žaidžiant prieš oponentus iš pirmojo ATP dešimtuko – dabar yra laimėjęs 4 tokius mačus iš 6. Tiesa, iki šiol visos trys pergalės buvo pasiektos ant mėgstamiausios grunto dangos.

Po patirto fiasko A.Zverevas pasižymėjo ir ne pačiu garbingiausiu gestu prie tinklo. Nusukęs žvilgsnį vokietis šaltai spustelėjo savo tautiečio ranką ir greitai pasišalino iš aikštelės. Toks buvusios antrosios pasaulio raketės elgesys sulaukė nemažai kritikos iš teniso visuomenės.

D.Altmaierio aštuntfinalyje lauks Serbijos tenisininkas Miomiras Kečmanovičius (ATP-53), kuris 4:6, 6:3, 6:1 nugalėjo argentinietį Diego Schwartzmaną (ATP-117).

Kitą etapą užtikrintai pasiekė 2021 m. finale A.Zverevui nusileidęs Stefanos Tsitsipas (ATP-12). Graikijos teniso žvaigždė 6:3, 6:4 susitvarkė su Romanu Safiullinu (ATP-39).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius