Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2012 05 11

Serena Williams peržengė Marijos Šarapovos barjerą ir pateko į pusfinalį

Serena Williams nepaliko jokių vilčių antrai pasaulio raketei Marijai Šarapovai ir žengė į Madride vykstančio „Mutua Madrid Open“ turnyro pusfinalį. Pajėgiausia amerikietė 6:1, 6:3 nugalėjo pajėgiausią Rusijos tenisininkę.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

S.Williams savo padavimų seriją pralaimėjo kartą, tačiau varžovės laimėjo net penkis kartus. Stipriai prie to prisidėjo ir aštuonios M.Šarapovos dvigubos klaidos paduodant.

Tai buvo vienuolikta iš eilės S.Williams pergalė grunto kortose. Tiesa prie šių pergalių prisideda ir palanki, greita danga. S.Williams pusfinalyje žais su Samanthos Stosur ir Lucie Hradeckos poros nugalėtoja.

Pergalę ketvirtfinalyje iškovojo ir Viktorija Azarenka. Pirma pasaulio raketė iš Baltarusijos atsitiesė po pralaimėto pirmo seto ir nugalėjo Li Na iš Kinijos rezultatu 3:6, 6:3, 6:3.

V.Azarenka trečiame sete pirmavo 4:0. L.Na sušvelnino atsilikimą iki minimumo, tačiau net 36 mače padarytos Kinijos sportininkės klaidos padarė savo įtaką. Baltarusė laimėjo likusius du geimus ir pusfinalyje kovos su Agnieszka Radwanska arba po kvalifikacijos į pagrindines varžybas patekusia Varvara Lepchenko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius