Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2017 06 08

Simona Halep antrą kartą savo karjeroje žais „Roland Garros“ finale

Ketvirtoji pasaulio raketė Simona Halep nugalėjo laipteliu aukščiau už ją WTA pasaulio reitinge esančią Karoliną Pliškovą ir pateko į „French Open“ finalą. Rumunė jame dalyvaus po dvejų metų pertraukos, o pusfinalyje savo varžovę iš Čekijos nugalėjo rezultatu 6:4, 3:6, 6:3.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“/AP nuotr.

S.Halep į „French Open“ finalą pateko antrą kartą karjeroje, o pirmuoju bandymu patyrė nesėkmę. Jame triumfuoti rumunei nepavyko, nes ją po atkaklios trijų setų kovos nugalėjo Rusijos atstovė Marija Šarapova.

S.Halep šiemet ant grunto dangos laimėjo net 18 mačų bei patyrė vos dvi nesėkmes. Ji Štutgarte pateko į pusfinalį, triumfavo Madride bei Romos pirmenybių finale nusileido E.Svitolinai.

Geriausia Rumunijos tenisininkė dėl savo pirmojo „Didžiojo kirčio“ titulo karjeroje susikaus su 20-mete iš Latvijos Jelena Ostapenko. Ji pusfinalyje 7:6 (7:4), 3:6, 6:3 nugalėjo Timeą Bacsinszky.

Į „French Open“ pirmenybių finalą patekusios tenisininkės jau užsitikrino 1 mln. eurų piniginę premiją bei 1200 WTA reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius