Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 16

Skambi 20-mečio pergalė „Australian Open“ – pašalino Keviną Andersoną

Jaunasis Jungtinių Amerikos Valstijų talentas Francis Tiafoe „Australian Open“ antrajame etape iškovojo vieną didžiausių karjeros pergalių.
Francis Tiafoe
Francis Tiafoe / AFP/„Scanpix“ nuotr.

F.Tiafoe (ATP-39) sugebėjo panaikinti seto deficitą ir 4:6, 6:4, 6:4, 7:5 nugalėjo šeštą pasaulio raketę Keviną Andersoną.

Po pusantro seto atrodė, kad PAR tenisininkas iškovos eilinę užtikrintą pergalę – laimėjęs pirmą partiją, antrojoje pirmavo 3:0.

Tačiau charakterį pademonstravęs amerikietis savo žaidimą pakėlė į aukštesnį lygį ir nuo to momento atrodė kaip solidesnis žaidėjas aikštelėje.

Sausio 20-ą dieną F.Tiafoe švęs savo 21-ąjį gimtadienį, o Australijos atvirosiose pirmenybėse pirmą kartą pasiektas trečiasis etapas – geriausia gimtadienio dovana.

Kevinas Andersonas trečiojo etapo Melburne nepasiekė jau trečią kartą iš eilės – prieš tai abu kartus iškrito pirmajame turnyro etape.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Stefanos Tsitsipas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Stefanos Tsitsipas

Pirmą kartą savo trumpoje profesionalo karjeroje trečią „Australian Open“ etapą pasiekė ir graikas Stefanos Tsitsipas (ATP-15). Jis 6:3, 2:6, 6:2, 7:5 nugalėjo serbą Viktorą Troickį (ATP-200).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius