-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 07

Solidus startas Šveicarijoje – R.Berankis eliminavo trečią turnyro raketę

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-253) „Challenger“ serijos turnyre Šveicarijoje startavo įtikinama pergale prieš aukščiau reitinguotą varžovą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Organizatorių nuotr.

Antradienį 32-ejų vilnietis 6:3, 7:6(2) sugebėjo įveikti Norbertą Gombošą (ATP-133) iš Slovakijos, kuris pagal ATP reitingą tarp visų turnyre dalyvaujančių tenisininkų buvo trečias.

Pirmasis susitikimo setas priminė tikrus amerikietiškus kalnelius, o priimti tenisininkams sekėsi kur kas geriau nei paduoti.

Iš pradžių Ričardas atsilikinėjo 0:2, tuomet pirmavo jau 3:2 su break'o persvara, bet rezultatas ir vėl tapo lygus. Visgi setą lietuvis užbaigė trimis laimėtais geimais be atsako, o iš viso per pirmą žaidimo partiją jis laimėjo net keturias varžovo padavimų serijas.

Antrajame sete tiek Lietuvos, tiek Slovakijos atstovai padavinėjo kur kas užtikrinčiau. Nors R.Berankis eilinį sykį įsigudrino iššvaistyti solidžią persvarą (4:1), pratęsime tenisininkas dovanėlių oponentui nedalino ir iškovojo svarbią pergalę dviejų setų kovoje.

Patekimas į aštuntfinalį pirmai Lietuvos raketei garantavo 7 ATP reitingo taškus ir 1165 eurus. Kitame etape jo lauks prancūzas Hugo Grenieras (ATP-151).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius