-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su P.Mouratoglou vėl jėgas suvienijęs H.Rune pateko į ketvirtfinalį Akapulke

Stabilaus pagrindinio trenerio paieškose užstrigęs Danijos teniso talentas Holgeris Rune (ATP-7) nusprendė dar sykį suvienyti jėgas su savo buvusiu strategu Patricku Mouratoglou, kuris prie tenisininko jau prisijungė Akapulke.
Holgeris Rune ir Patrickas Mouratoglou
Holgeris Rune ir Patrickas Mouratoglou / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Meksikoje vykstančiose ATP 500 serijos pirmenybėse 20-metis tenisininkas jau prasibrovė į ketvirtfinalį, trečiadienį vyrų vienetų varžybų aštuntfinalyje rezultatu 7:6(5), 6:2 įveikdamas amerikietį Aleksandarą Kovačevičių (ATP-93).

„Viskas puiku ir klostosi taip, kaip ir aš norėčiau, – apie savo ir P.Mouratoglou bendradarbiavimą kalbėjo danas. – Abu jaučiame, kad žaidybinį planą išpildau teisingai. Kiekviena pergalė priaugina daugiau pasitikėjimo savimi. Akapulke susirinko labai pajėgūs žaidėjai, tad yra privalu žaisti gerą tenisą norint pasiekti lemiamus etapus ir iškovoti čempiono trofėjų.“

„Twitter“ nuotr./Severinas Luthi (su balta kepurėle), Holgeris Rune (per vidurį) ir Borisas Beckeris (su juoda kepurėle)
„Twitter“ nuotr./Severinas Luthi (su balta kepurėle), Holgeris Rune (per vidurį) ir Borisas Beckeris (su juoda kepurėle)

Priminsime, kad sezoną Danijos teniso žvaigždė pradėjo savo komandoje turėdamas legendinį Borisą Beckerį ir buvusį Rogerio Federerio trenerį Severiną Luthi, tačiau su abiem strategais atsisveikino vos po keleto mėnesių bendro darbo, mat šie negalėjo įsipareigoti su tenisininku keliauti visus metus.

Praėjusiais metais pusfinalį šiame turnyre pasiekusi H.Rune kitame etape lauks vokietis Dominikas Koepferis (ATP-58), kuris kiek netikėtai 6:4, 5:7, 6:1 palaužė aštuntą skirstymą turėjusį Frances Tiafoe (ATP-16).

Sugrįžimą į geriausių planetos tenisininkų dešimtuką po turnyro Akapulke užsitikrino Casperas Ruudas (ATP-11). Norvegas į ketvirtfinalį pateko rezultatu 6:4, 7:5 įveikdamas serbą Dušaną Lajovičių (ATP-55).

Buvusios antrosios pasaulio raketės kitas oponentas bus charizmatiškasis amerikietis Benas Sheltonas (ATP-17), o neabejotinai didžiausią ažiotažą sukelti turėtų titulą ginančio Alexo De Minauro (ATP-9) ir Stefanos Tsitsipo (ATP-12) mūšis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius