-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugrįžo į čempionišką kelią: Indian Velse – sėkminga C.Alcarazo titulo gynyba

Vienas geriausių pasaulio teniso meistrų Carlosas Alcarazas (ATP-2) antrus metus iš eilės tapo Indian Velse įvykusio „Masters“ serijos turnyro „BNP Paribas Open“ čempionu.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Didžiajame turnyro finale sekmadienį 20-metis tenisininkas antrą sezoną paeiliui įrodė savo pranašumą prieš Daniilą Medvedevą (ATP-4), iškovodamas pergalę rezultatu 7:6(5), 6:1.

C.Alcarazui tai pirmasis trofėjus ATP ture nuo praėjusių metų liepos mėnesio, kuomet epiniame Vimbldono finale buvo patiestas Novakas Džokovičius (ATP-1). Po triumfo Londone ispanas buvo kritęs į žaidybinę duobę ir iki pat Indian Velso pirmenybių pasiekęs vienintelį finalą Sinsinatyje.

Priminsime, kad dar prieš keletą savaičių Rio De Žaneire antroji pasaulio raketė patyrė čiurnos traumą, tačiau spėjo pasveikti bei Kalifornijoje demonstravo įspūdingą tenisą, pusfinalyje įteikdamas ir pirmąjį sezono pralaimėjimą Jannikui Sinneriui (ATP-3).

„Laimėti šį turnyrą man reiškia itin daug, nes prieš jo pradžią turėjau daug dvejonių dėl savo čiurnos. Prisimenu, kad pirmoji treniruotė atvykus į Indian Velsą truko apie 30 minučių be jokio judėjimo. Visgi žengus į kortą pirmajame etape jau jaučiausi geriau“, – atsiminė čempionas.

C.Alcarazui apskritai tai 13-tasis karjeros titulas bei 5-tasis „Masters“ kategorijoje. Tik jam ir legendiniam Rafaeliui Nadaliui per visą žaidimo istoriją yra pavykę prieš 21-ąjį gimtadienį iškovoti bent penkis „Masters“ trofėjus.

„BNP Paribas Open“ turnyro nugalėtojui be 1000 ATP reitingo taškų atiteks ir solidus 1,1 mln. JAV dolerių čekis.

D.Medvedevo pasirodymas bus įvertintas 650 ATP reitingo taškų ir 585 tūkst. JAV dolerių.

VIDEO: Carlos Alcaraz and Daniil Medvedev Play for the Title Again ? | Indian Wells 2024 Final Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius