Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 11

Tenisininkų artimųjų skandalai: nuo muštynių iki grasinimų susprogdinti

„Australian Open“ keiksmais prapliupusi Andy Murray sužadėtinė Kim Sears per vieną naktį tapo sensacija ir sukėlė skandalą. Tačiau toks ar panašus poelgis toli gražu ne pirmas teniso istorijoje.
Kim Sears
Kim Sears / „Scanpix“ nuotr.

1993-ieji metai: prancūzų tenisininkės Marry Pierce tėvas Jimas Pierce'as nesitvardo. Jis sumuša dukros apsauginį po to, kai yra išmestas iš WTA turnyro. Dukra atleidžia tėvą iš trenerio pareigų. Ūmaus būdo J.Pierce'as žinomas ir dėl to, kad viename jaunių turnyre rėkė: „Marry, kill the bitch!” (Marry, nužudyk tą kalę!).

2000-ieji metai: sunkiai tramdomu charakteriu garsėjo ir tuo metu paauglės teniso žvaigždės iš Australijos Jelenos Dokič tėvas. Damiras Dokičius buvo pašalintas iš Vimbldono, nes sudaužė žurnalisto telefoną. Vėliau tokio paties likimo jis sulaukė ir „US Open“ turnyre, nes aršiai ginčijosi dėl žuvies kainos.

2006-ieji metai: Skandalingasis Damiras Dokičius ir vėl pasižymi. Jis grasina nužudyti savo dukrą tenisininkę, nes 2001-iaisias metais J.Dokič pasirinko ginti tuometinės Jugoslavijos garbę.

2008-ieji metai: Marijos Šarapovos tėvas Jurijus Šarapovas – ne šventasis. Per „Australian Open“ turnyro pusfinalį dukrai jis parodo ženklą, reiškiantį gerklės perpjovimą. Vis dėlto galiausiai teniso asociacija nusprendžia, kad toks tenisininkės tėvo akibrokštas tėra pokštas. Anksčiau J.Šarapovas sulaukė nuobaudos už treniravimą iš tribūnų.

2009-ieji metai: Damiras Dokičius nenurimsta. Vyras grasina susprogdinti Australijos ambasadorę Belgrade. D.Dokičius aiškina ir savo motyvą: jei nori likti sveika, ambasadorė turi uždrausti Australijos žiniasklaidai rengti reportažus apie tai, kad D.Dokičius išnaudojo savo dukrą. Pasirodo, kad tenisininkės tėvas buvo nusiteikęs rimtai. Policija jo namuose rado nelegalių sprogmenų, vyras metus praleido kalėjime.

2013-ieji metai: Bernardo Tomičiaus tėvas galva trenkia sūnaus treniruočių partneriui prancūzui. Dėl tokio išsišokimo Johnas Tomičius nuteisiamas lygtinai. Auka pareiškia matęs, kad treniruotės metu J.Tomičius trenkė savo sūnui.  

2014-ieji metai: konfliktas tarp Rogerio Federerio žmonos ir Stano Wawrinkos. Šveicarė tautietį išvadina verksniu. 

2015-ieji metai: keiksmais prapliūpsta Andy Murray sužadėtinė Kim Sears. Pusfinalio dvikovoje tarp škoto ir čeko Tomašo Berdycho Kim Sears rėkia „F**kin' have it you Czech F**kin' F**k“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius