-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tobulą mačą sužaidęs C.Alcarazas įskriejo į Indian Velso aštuntfinalį

Indian Velse įsibėgėjančių „BNP Paribas Open“ teniso pirmenybių čempiono titulą ginantis Carlosas Alcarazas (ATP-2) ant stalo metė rimtą paraišką, surengdamas vieną kokybiškiausių sezono pasirodymų.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

20-metis teniso talentas iš Ispanijos trečiajame vyrų vienetų varžybų rate rezultatu 6:2, 6:3 sutriuškino kanadietį Felixą Auger-Aliassime'ą (ATP-31) ir tęsia antrojo titulo iš eilės Kalifornijoje medžioklę.

Tarpusavio akistatose su Felixu ispanas vis dar atsilieka rezultatu 2:3, tačiau yra laimėjęs būtent pastarąsias dvi akistatas, kurios vyko Indian Velse. Kanadietis siekė pirmosios pergalės prieš Top 5 oponentą nuo 2022-ųjų pabaigos, o triumfas jam būtų leidęs tapti tik trečiuoju tenisininku, C.Alcarazą įveikusiu bent 4 kartus. Kol kas tai yra pavykę padaryti tik Alexanderiui Zverevui (5) ir Jannikui Sinneriui (4).

Išvadas po sunkaus pirmojo mačo padaręs „Carlitos“ paduodamas pirmaisiais mėginimais laimėjo 78 proc. taškų, o antraisiais – 67 proc. Jaunajam tenisininkui puikiai sekėsi ir priėmimai – jis net 4 kartus nulaužė varžovo padavimus, o kalbėdamas po dvikovos tai įvardijo kaip „tobulą“ susitikimą.

„Varžovas gyvena iš savo stiprių pirmųjų padavimų, o šiandien pavyko tai neutralizuoti. Beveik kiekvieną kartą sugrąžindavau kamuoliuką atgal į aikštelę, priversdavau jį žaisti nuo galinės. Žaidžiau agresyviai, bet dariau kur kas mažiau klaidų. Manau, kad man tai buvo beveik tobulas mačas“, – teigė Alcarazas.

Pirmenybių aštuntfinalyje ispano lauks Fabianas Maroszanas (ATP-58) iš Vengrijos, kuris antrąją pasaulio raketę sensacingai patiesė praėjusių metų Romos „Masters“ turnyre.

Indian Velse kol kas su rimtesniais sunkumais nesusiduria „Australian Open“ čempionas Jannikas Sinneris (ATP-3). Italijos teniso deimantas 6:3, 6:4 pranoko Janą-Lennardą Struffą (ATP-25) ir pergalių seriją ATP ture pratęsė jau iki 17-os.

Įspūdingą dramą vakarinėje sekmadienio programoje išgyveno vietos sirgalių numylėtinis Benas Sheltonas (ATP-16). Amerikietis 7:6(5), 3:6, 7:6(5) palaužė argentinietį Francisco Cerundolo (ATP-22), o kitame etape varžysis būtent su J.Sinneriu.

VIDEO: Alcaraz & Sinner Headline; Tsitsipas, Tiafoe, Rublev Feature | Indian Wells 2024 Day 5 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius