Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 01

Tokijuje – įspūdingas 19-tos pasaulio raketės žygis iki nugalėtojos titulo

Japonijos sostinėje Tokijuje vykusiose WTA pirmenybėse „Toray Pan Pacific Open“ netikėtą pralaimėjimą finale patyrė favorite laikyta ketvirtoji pasaulio raketė Jessica Pegula (WTA-4).
Nuo kairės – vicečempionė Jessica Pegula, Šveicarijos teniso legenda Martina Hingis ir čempionė Veronika Kudermetova
Nuo kairės – vicečempionė Jessica Pegula, Šveicarijos teniso legenda Martina Hingis ir nugalėtoja Veronika Kudermetova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Moterų vienetų varžybų finale JAV teniso žvaigždė netikėtai 5:7, 1:6 turėjo pripažinti Veronikos Kudermetovos (WTA-19) pranašumą.

19-tą vietą pasauliniame WTA reitinge užimanti okupantų šalies atstovė iškovojo tik antrą titulą savo karjeroje, tačiau abu jie buvo iškovoti WTA 500 lygmenyje – 2021 metais ji taip pat triumfavo pirmenybėse Čarlstone (JAV).

Nuo Vimbldono starto tik 3 pergales per 9 mačus iškovojusi 26-erių tenisininkė Tokijuje atgimė naujomis spalvomis ir kelyje link trofėjaus patiesė ne tik ketvirtą pasaulio raketę, bet ir ilgą laiką reitingo viršūnėje buvusią Igą Swiatek (WTA-2).

V.Kudermetova dabar yra laimėjusi penkias iš pastarųjų šešių dvikovų prieš Top 10 varžoves, o 470 WTA reitingo taškų savo taupyklę papildžiusi tenisininkė reitinge pakils į 16-tą vietą. Jai taip pat atiteks 120 tūkst. JAV dolerių vertės piniginis prizas.

J.Pegula užsidirbo 305 WTA reitingo taškus ir kiek daugiau nei 74 tūkst. JAV dolerių. Šeštadienį pasiekta pergalė prieš Marią Sakkari (WTA-9) amerikietei leido užsitikrinti vietą baigiamajame sezono turnyre Meksikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius