TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 06

Tommy Haasas: „Jeigu mano kūnas leis, karjerą baigsiu aikštėje“

Tommy Haasas sugrįžo į turnyrą Štutgarte, tačiau, kol kas, tik kaip žiūrovas. Vokietis pažadėjo, kad stengsis iš visų jėgų sugrįžti į aikštę kitą sezoną, tačiau pabrėžė, jog sveikata vis dar yra pagrindinis faktorius. Nuo praėjusių metų nežaidžiantis tenisininkas praėjusią savaitę tapo Indian Velso turnyro direktoriumi.
Tommy Haasas
Tommy Haasas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tommy Haasas

„Dar vis galiu rungtyniauti neblogai, tačiau mano kūnas turi pasveikti, – teigė buvusi antroji pasaulio raketė. – Stengsiuosi įgauti gerą sportinę formą ir išbėgti į aikštę 2017-ais metais. Ko gero, sužaisiu kelis turnyrus Vokietijoje, nes tai didžiausias mano troškimas. Tačiau negaliu garantuoti, kad mano kūnas man leis tai padaryti.“

T.Haaso teniso turnyre nematėme nuo 2015-ų metų spalio mėnesio. Šiuo metu jis jau nukrito į 459-ą vietą pasaulio reitinge, tačiau tai neturėtų būti problema, nes jis galės pasinaudoti „apsaugotu“ reitingu, kuris yra taikomas traumuotiems žaidėjams.

Penktadienį buvo paskelbta, kad T.Haasas paskirtas naujuoju „BNP Paribas Open“ turnyro direktoriumi Indian Velse: „Norėjau išlikti aktyvus teniso pasaulyje, o tai buvo pati geriausia galimybė. Tai ypatinga akimirka mano karjeroje.“

Vokietijos tenisininkas savo karjeroje yra aukščiausiai pakilęs į antrąją vietą pasaulio reitinge. Jis yra iškovojęs 15-a titulų, o paskutinį kartą turnyre triumfavo 2013-ais metais Vienos varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius