-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traumą patyrusi C.Wonziacki į Indian Velso pusfinalį užleido I.Swiatek

Geriausia planetos tenisininkė Iga Swiatek (WTA-1) ketvirtadienį užsitikrino vietą Indian Velse vykstančių teniso pirmenybių „BNP Paribas Open“ pusfinalyje po to, kai traumą patyrė jos oponentė Caroline Wozniacki (WTA-204).
Iga Swiatek ir Caroline Wozniacki
Iga Swiatek ir Caroline Wozniacki / „Scanpix“ nuotr.

Intriguojančiame ketvirtfinalyje tarp dabartinės pirmosios ir buvusios pirmosios pasaulio rakečių I.Swiatek pirmavo rezultatu 6:4, 1:0, kuomet dėl dešinės pėdos skausmų susitikimo tęsti nebegalėjo jos oponentė.

Pirmajame sete C.Wozniacki buvo išsiveržusi į priekį 4:1, tačiau patirta trauma danei neleido išlaikyti susikurto pranašumo, o partija baigėsi penkių pralaimėtų geimų paeiliui serija. Tarp setų 33-ejų tenisininkė dar paprašė medicininės pertraukėlės, bet netrukus iškėlė baltą vėliavą ir susitaikė su pralaimėjimu.

„Tikiuosi, kad Caroline greitai pasveiks ir bus pasiruošusi turnyrui Majamyje. Iškovoti pergalę būtent tokiu būdu tikrai nėra smagu, tačiau džiaugiuosi tuo, kad žaidžiau pakankamai gerai, jog laimėčiau pirmąjį setą“, – savo mintimis dalijosi susitikimo nugalėtoja.

I.Swiatek į Indian Velso pusfinalį patenka trečius metus paeiliui – praėjusiame sezone lenkę šiame etape sustabdė Jelena Rybakina, o 2022 m. jai pavyko iškovoti čempionės trofėjų.

Praeityje šį turnyrą yra laimėjusi ir C.Wozniacki – ji tai padarė 2011 m. Danijos teniso žvaigždei tai buvo pirmasis WTA ketvirtfinalis po keturių metų pertraukos.

Lenkijos atstovės oponente turnyro pusfinalyje bus įspūdingą savo žygį tęsianti Marta Kostyuk (WTA-32). Ukrainos tenisininkė 6:0, 7:5 sudorojo rusę Anastasiją Potapovą (WTA-33) ir pirmą kartą karjeroje pasiekė WTA1000 kategorijos pirmenybių pusfinalį.

Kitą moterų vienetų varžybų Indian Velse pusfinalio porą sudarys Coco Gauff (WTA-3) ir Maria Sakkari (WTA-9).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius