Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Triuškinantį pasirodymą surengęs R.Nadalis žengė į ketvirtfinalį Brisbene

Vienas geriausių visų laikų tenisininkų Rafaelis Nadalis (ATP-672) ir toliau demonstruoja, kad metų pertrauka be teniso jokios reikšmingos neigiamos įtakos grunto karaliaus žaidimui nepadarė.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

37-erių veteranas Brisbene (Australija) vykstančių ATP 250 serijos pirmenybių „Brisbane International“ aštuntfinalyje vos per 1 valandą ir 23 minutes rezultatu 6:1, 6:2 sutriuškino kortų šeimininką Jasoną Kublerį (ATP-102).

Beveik lygiai prieš metus „Australian Open“ turnyre traumą patyrusio ir nuo to laiko nerungtyniavusio R.Nadalio sugrįžimas į ATP turą kol kas klostosi pasakiškai – ispanas laimėjo visus keturis žaistus setus, per susitikimą vidutiniškai varžovams atiduodamas vos po 2,25 geimo.

Priminsime, kad pirmajame etape buvusi pirmoji planetos raketė 7:5, 6:1 nepasigailėjo austro Dominico Thiemo (ATP-98).

„Susitikimą pradėjau žaisdamas labai gerai ir ryžtingai. Prieš mačą žiūrėjau nemažai Jasono žaidimo įrašų ir žinojau, kad jis yra solidus varžovas nuo galinės linijos. Žengiau į kortą stengdamasis būti kiek įmanoma agresyvus. Viskas gavosi puikiai. Man tai buvo labai pozityvus mačas, o šansas pasirodyti korte rytoj man reiškia tikrai daug“, – savo mintimis po pergalės dalijosi Nadalis.

Aštuntfinalio susitikime nutiko ir vienas šmaikštus epizodas – tualeto pertraukėle pasinaudojęs grunto karalius kiek užtruko sugrįžti ir už tai sulaukė įspėjimo iš bokštelio arbitro, tačiau teisėjo sprendimą palydėjo tik kuklia šypsena.

Ispanijos teniso legendai ATP ture tai bus jau 225-tasis ketvirtfinalis bei pirmasis nuo 2022-ųjų Vimbldono.

Ketvirtfinalyje Rafos lauks dar vienas Australijos tenisininkas – Jordanas Thompsonas (ATP-55). Pastarasis šį etapą pasiekė be kovos, kuomet prieš susitikimą dėl traumos pasitraukė ketvirtą skirstymą turėjęs prancūzas Ugo Humbertas (ATP-20).

Ketvirtadienį užtikrintai varžybų ketvirtfinalį pasiekė antroji turnyro raketė Grigoras Dimitrovas (ATP-14). Bulgaras 6:1, 6:2 įveikė Danielį Altmaierį (ATP-56).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius