Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varžovo košmarą ketvirtfinaliuose pratęsęs J.Sinneris pateko į pusfinalį Melburne

Italijos teniso deimantas Jannikas Sinneris (ATP-4) tęsia įspūdingą pasirodymų seriją atvirosiose Australijos teniso pirmenybėse Melburne, kuriose užsitikrino vietą tarp keturių pajėgiausių turnyro žaidėjų.
Jannikas Sinneris ir Andrejus Rubliovas
Jannikas Sinneris ir Andrejus Rubliovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyrų vienetų varžybų ketvirtfinalyje 22-ejų italas trijų setų kovoje 6:4, 7:6(5), 6:3 susitvarkė su laipteliu žemiau ATP reitinge esančiu Andrejumi Rubliovu (ATP-5) ir pirmą kartą karjeroje pateko į „Australian Open“ pusfinalį.

Susitikimo lūžis įvyko antrojo seto pratęsime, kuriame rusas turėjo labai solidų pranašumą pirmaudamas 5:1, bet apiplėšimą dienos šviesoje įvykdęs J.Sinneris laimėjo kitus šešis taškus ir į priekį nubėgo nepavejamai.

Apskritai tik antrą „Didžiojo kirčio“ pusfinalį karjeroje pasiekęs Italijos tenisininkas antroje žaidimo partijoje savo komandai signalizavo apie tam tikrus skausmus pilvo srityje, tačiau didelės įtakos jo žaidimui tai neturėjo. Jannikas išlieka vieninteliu tenisininku vyrų pirmenybėse Melburne, kuris vis dar nėra pralaimėjęs nė vieno seto.

"Galbūt kažką ne to suvalgiau prieš dvikovą. Jaučiau skausmus, tačiau trečiajame sete jau viskas buvo gerai", - po mačo dėstė jaunuolis.

Savo ruožtu A.Rubliovo agonija „Grand Slam“ turnyrų ketvirtfinaliuose tęsiasi – okupantų šalies atstovas šiame etape suklupo jau 11-tąjį sykį iš tiek pat galimų ir toliau siekia sumedžioti išsvajotąjį pusfinalį.

J.Sinneris dėl vietos didžiajame „Australian Open“ finale susirems su titulą ginančiu, 10 kartų turnyrą laimėjusiu Novaku Džokovičiumi (ATP-1). Serbas tarpusavio akistatose yra priekyje 4:2, tačiau iš pastarųjų trijų susitikimų dvi laimėjo būtent italas.

Vida Press nuotr./Novakas Džokovičius ir Jannikas Sinneris
Vida Press nuotr./Novakas Džokovičius ir Jannikas Sinneris

„Galiu tik padėkoti už tokį šansą žaisti prieš jį, – apie būsimą oponentą kalbėjo Sinneris. – Tai yra vienas didžiausių turnyrų pasaulyje ir esu laimingas, kad galiu kautis su Nr. 1 pasaulyje. Vienintelis dalykas, kurį galėsiu kontroliuoti, tai atiduoti visą 100 procentų, kautis dėl kiekvieno kamuoliuko ir tuomet žiūrėti, kokia gi bus ta baigtis.“

Antroji „Australian Open“ pusfinalio pora paaiškės trečiadienį po dar vienų ketvirtfinalio susitikimų. Carlosas Alcarazas (ATP-2) kausis prieš Alexanderį Zverevą (ATP-6), o Daniilas Medvedevas (ATP-3) sieks įveikti Hubertą Hurkačą (ATP-9).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius