Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 10

Vėl viena komanda: Ričardas Berankis poroje su Teimurazu Gabašviliu dalyvaus „US Open“ čempionate

Ričardas Berankis ir Teimurazas Gabašvilis vėl pasirengę stovėti vienoje aikštės pusėje ir kovoti su geriausiais pasaulio dvejetų žaidėjais. Lietuvos ir Rusijos tenisininkai nusprendė suvienyti jėgas ir žaisti prestižiniame „US Open“ čempionate, pranešė LNK žinios.
Ričardas Berankis ir Teimurazas Gabašvilis
Ričardas Berankis ir Teimurazas Gabašvilis / US Men's Clay Court Championship nuotr.

Tokį sprendimą sportininkai priėmė po susitikimo Vašingtone, kai vienas prieš kitą žaidė „Citi Open“ turnyro aštuntfinalyje. Tuomet R.Berankis šventė pergalę po dviejų setų kovos. 

Abu sportininkai šiemet jau žaidė poroje ir pateikė didžiulę staigmeną Hjustone vykusiame ATP 250 serijos teniso turnyre. Jie nugalėjo pripažintus meistrus, brolius dvynius Bryanus ir abu pirmą kartą karjeroje iškovojo ATP serijos turnyro čempionų titulą. 

Dabar R.Berankis ir T.Gabašvilis pergalių seriją sieks pratęsti Niujorke po trijų savaičių prasidėsiančiame „Didžiojo kirčio“ turnyre. 

R.Berankis yra vienintelis Lietuvos atstovas geriausių pasaulio žaidėjų šimtuke (ATP 74). T.Gabašvilis yra vienintelis Rusijos atstovas šimtuke (ATP 51). Šių reitingų turėtų pakakti, kad abu patektų į dvejetų turnyrą. 

VIDEO: Salto į baseiną: Ričardas Berankis atliko čempiono pareigą Hjustone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius