Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 08 31

Vilniuje žaisianti Ukrainos moterų teniso rinktinė: „Tikimės pilnų tribūnų“

Ukrainos teniso federacija ir Lietuvos teniso sąjunga (LTS) pradėjo bilietų į „Billie Jean King“ taurės susitikimą tarp Ukrainos ir Nyderlandų moterų teniso rinktinių platinimą.
Michailas Filima
Michailas Filima / LTS nuotr.

Šis moterų teniso komandinio pasaulio čempionato mačas lapkričio 11-12 dienomis bus surengtas „SEB arenoje“ Vilniuje, skelbia LTS.

„Pamažu ruošiamės mačui prieš Nyderlandų rinktinę ir kelionei į Vilnių. Mums tai bus labai svarbu susitikimas, norime pakilti į aukščiausią „Billie Jean King“ taurės varžybų grupę ir išlikti joje. Labai tikiuosi, kad „SEB arenoje“ mus palaikys pilnos tribūnos Lietuvos ir Ukrainos teniso mylėtojų. Ne taip seniai „Daviso taurės“ susitikimą čia žaidė mūsų vyrų rinktinė, mėgavomės Vilniuje mums sudarytomis sąlygomis, atmosfera. Iki greito pasimatymo“, – kalbėjo Ukrainos rinktinės kapitonas Michailas Filima.

Pirmadienį prasidėjusio paskutinio sezono didžiojo kirčio turnyro – JAV atvirojo čempionato – pagrindinėse varžybose žaidžia 5 ukrainietės ir 1 Nyderlandų tenisininkė. Dar 4 Ukrainos ir 1 Nyderlandų atstovės dalyvavo „US Open“ atrankoje.

Ukrainos moterų teniso rinktinė užima 16-ą „Billie Jean King“ taurės varžybų reitingo vietą, Nyderlandų komanda šioje kvalifikacijoje yra 26-a.

Šią savaitę Lietuvos teniso sąjungos atstovai pasirengimo mačui klausimus susitikime aptarė ir su Ukrainos nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Lietuvoje Petro Bešta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius