TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 01

Vimbldone užvirė aistros: idiotas, teismas ir į 18-ą kortą nutrenkta Venus Williams

Įpusėjus Vimbldonui, čempionate pradėjo virti aistros. Štai ketvirtadienį Serbijos tenisininkas Viktoras Troickis teisėjo adresatu paleido neįtikėtiną keiksmų tiradą, o legendinė amerikietė ir penkis kartus Londone triumfavusi Venus Williams išreiškė nepasitenkinimą, kad buvo nutrenkta į aštuonioliktą kortą.
Viktoras Troickis
Viktoras Troickis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Vimbldonas“

Ketvirtadienį vykusioje antrojo Vimbldono etapo dvikovoje V.Troickis po atkaklios kovos 6:3, 3:6, 3:6, 6:2, 3:6 nusileido 36-ą vietą ATP reitinge užimančiam ispanui Albertui Ramosui-Vinolasui. O su pralaimėjimu 27-oji pasaulio raketė iš Serbijos susitaikė sunkiai.

Penktame sete rezultatui esant 5:3 A.Ramosas-Vinolasas atliko padavimą, kuris dvikovoje padėjo tašką. Tačiau V.Troickis nenorėjo sutikti, nes, jo nuomone, varžovo padavimas buvo netikslus. Pykčio apimtas 30-ies metų serbas užsipuolė teisėją.

„Atleisk, bet tu esi idiotas. Aš tau parodžiau, kad kamuoliukas nuskriejo į užribį. Tu išvis nieko šiandien nematei, – pyktį liejo V.Troickis, kai bokštelio teisėjas patikino, jog kamuoliukas nebuvo netikslus. – Pridarei daug purvinų klaidų tiek mano, tiek jo atžvilgiu.“

V.Troickis nebuvo vienintelis, kuriam nepavyko suvaldyti savo emocijų. Penkis kartus Vimbldone triumfavusi V.Williams išreiškė nepasitenkinimą, jog buvo nutrenkta į aštuonioliktą varžybų kortą, ir papostringavo apie lyčių teises.

„Tiesiog noriu moterų ir vyrų lygybės, – teigė V.Williams. – Tai vienintelis dalykas, dėl kurio esu nepatenkinta.“

Galiausiai prie šių dviejų prisidėjo ir Gillesas Simonas. 20-oji pasaulio raketė iš Prancūzijos pliaupiant lietui pagrasė teisėją paduoti į teismą.

„Aš nenoriu žaisti, kai lyja, – antrame sete teisėjui pareiškė G.Simonas. – Jei susižeisiu, paduosiu tave į teismą, tiesą sakant, jei patirsiu traumą, į teismą keliaus visi organizatoriai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius