-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomo T. blogas. Jasikevičius ir balandžio 1-oji

Sveiki, kelionių ir krepšinio vergai. Būdamas Atėnuose nugirdau keistų žinių, bet vakar jos pasitvirtino. Šarūno Jasikevičiaus karjeroje naujas etapas. Atėnų “Panathinaikos” ekipos vyriausiasis treneris Želko Obradovičius nusprendė prie trenerių štabo prijungti savo komandos įžaidėją.
Reporteris Tomas Tumalovičius
Reporteris Tomas Tumalovičius

Jasikevičius bus žaidžiantis vyriausiojo trenerio asistentas. Krepšinio istorijoje ne vienas garsus krepšininkas yra buvęs treneriu ir žaidėju vienu metu: Duško Ivanovičius, dabartinis „Tau Ceramica“ treneris, Panagiotis Giannakis, dabar „Olympiakos“, Valdemaras Chomičius, Antanas Sireika, Ainaras Bagatskis, Robertas Giedraitis ir kiti.

Pasiteiravus Rimanto Kaukėno, ką jis mano apie naująjį Š.Jasikevičiaus vaidmenį „Panathinaikos“ komandoje, „Montepaschi“ gynėjas buvo tikras dėl Šarūno sėkmės, mat jis labai inteligentiškas ir puikiai komandą valdantis įžaidėjas, suprantantis krepšinį. Vienas dalykas, kuris neramina R.Kaukėną yra tai, kad trenerio vaidmuo Šarūnui bus per sudėtingas ir pakenks nervams bei širdžiai.

Taigi, linkime Šarūnui sėkmės ir ištvermės! Tikėsimės žaidžiančio trenerio vaidmens jis nesikratys ir Lietuvos krepšinio rinktinėje.

P.S. Su balandžio 1 :).
 

 

VIDEO: Šarūnas Jasikevičius – žaidžiantysis treneris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius