Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomo T. blogas. Kšyštofas - pirmasis povandeninių šachmatų medalininkas (VIDEO)

Sveiki, krepšinio ir kelionių vergai! Šį kartą fotografavau krepšinio kovas nuostabiame Italijos miestelyje Toskanoje – Siena.
Kšyštofas Lavrinovičius
Kšyštofas Lavrinovičius / fotoreporteris.com/T.Tumalovičiaus nuotr.
Temos: 1 Šachmatai

Šiame blog‘e parodysiu keletą įdomesnių video interviu su Kšyštofu ir Rimu. Kšyštofas papasakos apie pergalės prieš CSKA tikrąsias priežastis, Rimas papasakos apie planus dalyvauti mistinėje Filipinų NBA lygoje ir dar daug keistų dalykų, kaip, pvz. povandeniniai šachmatai... Žinoma, kad pabandžiau pasidomėti krepšinio populiarumu Italijoje. Naktinės ekskursijos metu Florencijoje pabendravau su vietinėmis panelėmis. Jums nuoširdžiausi video linkėjimai nuo jų.

Kitą savaitę apsilankysiu Rusijos sostinėje su tikslu pafotografuoti Eurolygos kovas ir trenerio Ramūno Butauto viešnagę Maskvoje. Turėtų būti labai įdomu – iš Atėnų jau bus grįžę Dinamo krepšininkai – Darjušas susitiks su Kšyštofu, Robertas Javtokas, manau, taip pat nepraleis progos susitikti su draugais iš rinktinės. Na, o kovos ragus surems CSKA ir Sienos komandos, jiems mirtinai reikia pergalių, norint išvengti akistatos su Šaru. Va čia ir yra viena blogybė – į final 4 tikrai nepateks arba Šaras, arba Šiška, arba Kšyštofas su Rimuku. O būtų tobula, jei visos trys komandos patektų. Dabar geriausiu atveju bus 2.

Taigi dabar apie kelionę, krepšinį ir ramų, sava vaga tekantį, gyvenimą Sienoje. Skridau ir važiavau autobusu maršrutu Vilnius – Viena – Florencija – Siena ir atgal. Kai leidomės Florencijoje pirmą kartą, sėdėdamas lėktuve pakibau ore – buvo nežmoniška oro duobė. Jaučiu, kad ne tik mane, bet ir kitus keleivius išpylė prakaitas. Tada supratau, kodėl reikia tvirtai prisijuosti saugos diržu. Varžybų metu Kšyštofas pirmą kartą buvo startiniame penkete (Eurolygos kovose šį sezoną) ir labai tuo nustebo, Rimas dieną prieš varžybas pasigavo neaiškią bacilą, dėl kurios negalėjo net prašnekėti ryte, tačiau tai jam nesutrukdė būti vienu iš komandos lyderių. Beje – jei kas žinote gerą receptą, kaip pagaminti Cannelloni su ricotta ir špinatais, brūkštelkite fotoreporteris@gmail.com.

Pažadu kitame blog‘e parodyti daugiau teigiamų Maskvos vaizdų, nei praeitą kartą. Taigi, mielieji krepšinio vergai – mažiau rašliavos, daugiau vaizdo :).
 

 

VIDEO: fotografo Tomo Tumalovičiaus blog'as. Siena, Italija. Montepaschi - CSKA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius