Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Guoga tapo Lietuvos irklavimo federacijos viceprezidentu

Verslinkas, politikas, sporto rėmėjas Antanas Guoga išrinktas Lietuvos irklavimo federacijos viceprezidentu. Šis sprendimas vienbalsiai priimtas metinėje LIF konferencijoje.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Premier nuotr.

A.Guogos teigimu, pagrindiniai jo veiklos federacijoje prioritetai – rūpintis infrastruktūros plėtra skirtinguose Lietuvos miestuose (Šiauliuose, Kupiškyje, Vilniuje), paramos paieška, lėšų pritraukimas. Jo manymu, būtina skatinti aktyvesnį bendradarbiavimą su valstybiniu ir privačiu sektoriumi, užsienio partneriais. Kaip vienas iš sėkmingo tokio bendradarbiavimo pavyzdžių – darbas su mūsų šalies rinktinę konsultuojančiu italu Gianni Postiglione.

„Mūsų irkluotojai jau dabar aukščiausio lygio varžybose skina medalius, tačiau ekspertai mato, kad irklavimas turi didelį potencialą augti. Jausiuosi atlikęs savo darbą gerai, jeigu mums kartu pavyks padidinti olimpinę rinktinę“, – sako A.Guoga.

Per pastaruosius penkerius metus Lietuvos irkluotojai pasaulio ir Europos čempionatuose, Universiadoje iškovojo 10 aukso ir 2 bronzos medalius. Pagal šį skaičių, ši rinktinė yra antra rezultatyviausia Lietuvoje po dviračių sporto. 

Šiais metais LIF yra skirta 293 575 Lt iš valstybės biudžeto. Tai yra viena iš mažiausią finansavimą gaunančių sporto asociacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius