Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Danas Rapšys Universiadoje apsukų nemažina – plauks dar viename pusfinalyje

Dėl pasaulinių studentų vasaros žaidynių Taipėjuje medalių pirmadienį kovosiantis Danas Rapšys ir toliau demonstruoja puikią sportinę formą. Jis užtikrintai pateko į dar vienos rungties pusfinalį.
Danas Rapšys
Danas Rapšys / Audriaus Krivicko nuotr.

LEU atstovas antrąją universiados varžybų dieną pradėjo užfiksuodamas trečią rezultatą 200 m plaukimo laisvu stiliumi nuotolyje, kurį įveikė per 1 min. 49,20 sek. Nuo atranką laimėjusio italo Filippo Megli Lietuvos plaukikas atsiliko 0,7 sek.

Be šio pusfinalio pirmadienį plauksiantis 100 m nugara rungties finale panevėžietis neabejoja, kad pavyks sėkmingai pasirodyti abiejuose plaukimuose.

„Manau, viskas bus gerai ir jėgų tikrai užteks. Kaip tik šiandien – pirma diena, kai čia Taipėjuje pradėjo lyti. Nebekaršta, tad matysime, ar tai lietuviams bus geras ženklas, bet į finalą važiuoju geros nuotaikos“, – sakė D.Rapšys.

Be D.Rapšio dėl medalių kovos ir Andrius Šidlauskas, plauksiantis 100 m krūtine.

Šios rungties moterų plaukime pirmadienį startavo Viktė Labanauskaitė. Finišą pasiekusi po 1 min. 13,10 sek., ji laimėjo savo plaukimą, o bendroje įskaitoje užėmė 28-ą vietą ir į pusfinalį neprasimušė.

Išvakarėse plaukęs 400 m laisvu stiliumi, Povilas Strazdas stojo į kovą ir 200 m kompleksiniame plaukime. Distancijoje užtrukęs 2 min. 04,54 sek. VU auklėtinis buvo 23-ias ir teisės tęsti kovą dėl rungties medalių neiškovojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius