Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dano Rapšio pasirodymas Europos čempionate – baigtas: „Kūnas davė signalą“

Du aukso medalius Glazge vykstančiame Europos plaukimo trumpajame (25 m) baseine čempionate iškovojęs Danas Rapšys trečiojo medalio nebesieks – Lietuvos plaukimo rinktinės lyderis dėl užklupusio peršalimo daugiau baseine nepasirodys.
Danas Rapšys iškovojo auksą 200 m laisvuoju stiliumi. Antras buvo Duncanas Scottas (kairėje), trečias – rusas Michailas Vekoviščevas.
Danas Rapšys iškovojo auksą 200 m laisvuoju stiliumi. Antras buvo Duncanas Scottas (kairėje), trečias – rusas Michailas Vekoviščevas. / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Šiandien turėjau startuoti 100 m kompleksinio plaukimo atrankoje. Tačiau kūnas davė signalą, kad man reikia poilsio, nes šie metai buvo ypač įtempti ir sunkūs. Truputį peršalau ir nutariau kelias dienas pailsėti ir „sirgti“ tik už savo komandos draugus.

Asmeniškai galiu tik pasidžiaugti, kad pasiruošimas Europos čempionatui davė savo vaisių.. Labiausiai prie to prisidėjo mano didelė komanda, kurios nesimato ant pakylos, tačiau kuri nusipelno visų medalių, kuriuos kabina man, ir dar daugiau.

Ypatingos padėkos nusipelno mano artimieji, kurie šįmet mane dažniau matė per TV arba internetu nei namie.

Ir, aišku, fanai, kuriuos sutikdavau net atokiausiose vietose.
Dėkoju visiems! Einu ilsėtis ir palaikyti savų!“, – savo feisbuke pranešė panevėžietis.

facebook nuotr./Danas Rapšys
facebook nuotr./Danas Rapšys

Priminsime, kad trečiadienį D.Rapšys neturėjo lygių 400 metrų laisvuoju stiliumi rungtyje, o ketvirtadienį pirmas finišavo 200 metrų laisvuoju stiliumi plaukime.

Dėl peršalimo šeštadienį lietuvis praleido 100 metrų kompleksinio plaukimo, o penktadienį – 200 metrų kompleksinio plaukimo atranką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius