Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvigubą amerikietišką sprigtą gavusi J.Jefimova po finalo atsiprašė gerbėjų, bet toliau erzino čempionę

Julija Jefimova pusfinalyje rimtai kėsinosi į pasaulio rekordą ir pabaigus plaukti 100 metrų krūtine distanciją žaismingai mojavo rodomuoju pirštu, tačiau finale viskas apsivertė aukštyn kojomis. Sezono lyderė netikėtai į priekį praleido ne tik principinę priešininkę Lilly King, bet ir netikėtai iššovusią Katie Meili.
Julija Jefimova pasaulio čempionate finišavo trečia.
Julija Jefimova pasaulio čempionate finišavo trečia. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nesakau, kad esu labai nusiminusi, bet šiek tiek pikta. Visgi liūdesiui dabar ne laikas, nes laukia 50 ir 200 metrų distancijos bei estafetė. Atsiprašau gerbėjų, bet toks jau yra sportas. Finale galėjau ir tikėjausi plaukti greičiau“, – prisipažino rusė.

Ji prisipažino, kad nuo pat pradžių nepagavo tempo, kokio tikėjosi.

„Strategija buvo tokia pati, kaip ir pusfinalyje, tačiau nuo pat pirmų metrų kažko trūko. Vakar plaukiau lengviau, o šį kartą kažkodėl sunkiai“, – prisipažino sportininkė.

Paklausta apie ypač įtemptus santykius su nugalėtoja L.King, J.Jefimova išliko ištikima sau: „Ji bijo pažvelgti į mane. Prieš startą net nepasisveikino, apsimetė, jog manęs nepastebi. Po finišo bendravo kur kas šilčiau“, – pasakojo bronzinė prizininkė.

Paklausta, ar jos neerzina, jog žiniasklaida apie Rusijos ir JAV sportininkių akistatą ritinėja vis didesnį apkalbų ir diskusijų sviedinį, J.Jefimova šypsojosi: „Mane tai užveda, o šiaip – tai juokinga“.

Tai buvo jau rekordinis dešimtasis J.Jefimovos iškovotas medalis pasaulio čempionatuose plaukiant krūtine. Iki šiol po devynis medalius šio rango varžybose buvo iškovojusi ir amerikietė Leisel Jones bei Pietų Afrikos gyva plaukimo legenda Cameronas van der Burghas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius