-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos jaunimo čempionate į antrąjį finalą A.Šeleikaitė nepateko

Priešpaskutinę Europos jaunimo čempionato Netanijoje (Izraelis) dieną visi penki startavę Lietuvos rinktinės plaukikai pasiekė geriausius savo karjeros rezultatus, tačiau nei vienam jų patekti į finalo plaukimus nepavyko.
 Agnė Šeleikaitė
 Agnė Šeleikaitė / LPF nuotr.
Temos: 1 Plaukimas

Dėl kelialapio į finalą 100 m plaukimo krūtine rungtyje kovojo vienintelė Agnė Šeleikaitė, patekusi į geriausiųjų aštuntuką perpus trumpesnėje distancijoje.

Atrankoje nuotolį įveikusi per 1 min. 10,52 sek., ji septintu rezultatu pateko į pusfinalį, bet jame dar kartą pagerinti pasiekto laiko nepavyko, o bendroje įskaitoje 17-metė kaunietė liko 11-a tarp 42 dalyvių – 1 min. 10,65 sek.

Vėl trenerius nudžiugino 100 metrų krūtine plaukusi jauniausia rinktinės narė Kotryna Teterevkova. Gerinusi savo asmeninius rezultatus 50 m bei 200 m nuotoliuose, 15-metė sportininkė geriausią savo rezultatą užfiksavo ir šioje rungtyje – 1 min. 11,69 sek., bet liko per vieną laiptelį iki pusfinalio, užimdama 17-ą vietą.

Du rinktinės plaukikai dalyvavo 50 m plaukimo nugara rungtyje. Rekordiniu sau tempu plaukęs Paulius Martinkėnas užfiksavo 19-ą rezultatą – 26,97 sek., o savo asmeninį rekordą taip pat pagerinęs Rokas Juozelskis užėmė 25-ą vietą – 27,24 sek.

Bene sekunde savo geriausią rezultatą 200 m plaukimo laisvu stiliumi rungtyje pagerinęs Tomas Sungaila liko 38-as.

Paskutinę čempionato dieną asmeninėse rungtyse startuoti planuoja keturi Lietuvos plaukikai, taip pat kombinuotoje estafetėje 4 x 100 m varžysis vaikinų komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius