-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą grįžęs buriuotojas Rokas Milevičius pasitiktas su lietuviškomis braškėmis

Pirmadienį iš Getebogo per Rygą į Lietuvą parskrido buriuotojas, regatos aplink pasaulį „Volvo Ocean Race“ prizininkas Rokas Milevičius.

Vilniaus oro uoste Roką pasitiko ištikimų gerbėjų minia. Roko debiutas didelės ištvermės ir profesionalumo reikalaujančioje regatoje „Volvo Ocean Race“ (toliau – VOR) buvo labai sėkmingas – „Team Bunel“ užtikrintai laimėjo 2-ąją vietą, o šį laimėjimą užtvirtino dar ir nugalėdama paskutiniame mažajame uosto plaukime Geteborge (vadinamųjų In-Port Race plaukimų rezultatai lemia, kai komandos surenka po lygiai taškų bendroje įskaitoje).

Buriuotojai Rokui padovanojo ąžuolo vainiką, šokoladinį medalį ir lietuviškų braškių.

Rokas sakė, kad komandos už pergalę VOR gauna pereinamąją taurę, o už antrąją vietą apdovanojimų negauna. Ko gero, pati Roko komanda „team Brunel“ vėliau apdovanos simboliniais gaubliukais.

Tiesa, neoficialiais duomenimis, regatos aplink pasaulį nugalėtoja Abu Dabio komanda sulauks iš Jungtinių Arabų Emyratų karališkosios šeimos tikrai ypatingų dovanų – galbūt prabangių automobilių.

Rokas Milevičius prisipažino, kad jam liūdna, kai suvokė kad baigėsi didžiausias gyvenimo nuotykis.

Rokas Milevičius prisipažino, kad jam liūdna, kai suvokė kad baigėsi didžiausias gyvenimo nuotykis. Tačiau šis buriavimo profesionalas kol kas lieka „Team Brunel“ komandoje. O tai reiškia, kad po trejų metų, kai vėl bus rengiamas „jūrų Dakaras“ (taip vadinama „Volvo Ocean Race“), lietuvis bandys laimę antrą kartą. 

O šią vasarą Rokas taps Lietuvos buriavimo simboliu: vaikams bus surengta jo vardo regata, Rokas taip pat dalyvaus ir Kuršių marių regatoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius