-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 19 /09:03

Irkluotoja Sonata Petrikaitė pateko į jaunimo olimpinių žaidynių finalą

Ankstų antradienio rytą Lietuvos irkluotojai startavo Nandzinge vykstančių jaunimo olimpinių žaidynių pusfinaliuose. Sonatai Petrikaitei pavyko patekti į pagrindinį A finalą ir tęsti pasirodymą dėl medalių. Andrius Lapatiukas savo pusfinalyje liko paskutinis ir dėl aukštesnių apdovanojimų jau nebepakovos.
Sonata Petrikaitė
Sonata Petrikaitė / Alfredo Pliadžio nuotr.

Sonata Petrikaitė startavo antrajame pusfinalyje ir 1000 m distanciją įveikė per 3 min. 48,10 sek. bei užsitikrino vietą pagrindiniame finale. Lietuvė atsiliko nuo graikės Marijos Anthinos Angelopoulou (3:46.82) ir prancūzės Camille Juillet (3:47.48).

Pirmasis pusfinalis buvo kur kas lėtesnis ir visos irkluotojos plaukė lėčiau už S.Petrikaitę. Nugalėtojos baltarusės Krystsinos Staraselets laikas buvo 3 min. 52,02 sek.

Andriui Lapatiukui nesusiklostė startas vaikinų vienviečių valčių klasėje. Lietuvos irkluotojas pirmajame pusfinalio plaukime liko paskutinis (3:42.66) ir prarado viltis kautis dėl medalio. Šiame paukime greičiausias buvo kanadietis Danas de Grootas (3:22.77).

Antrajame pusfinalyje visi dalyviai taip pat buvo greitesni už A.Lapatiuką, jis pusfinalyje pademonstravo prasčiausią laiką. Antrojo pusfinalio nugalėtojas – Timas Ole Naske iš Vokietijos (3:22.69).

Finalas vyks trečiadienio ryte.

VIDEO: Sonata Petrikaitė - jaunimo olimpinėse žaidynėse

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius