Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno plaukimo centre – Atvirų durų dienos

Šį ketvirtadienį ir penktadienį (rugpjūčio 8 ir 9 dienomis) rekonstruotame „Girstučio“ sporto ir kultūros komplekse įsikūręs Kauno plaukimo centras rengia Atvirų durų dienas. Jų metu tėveliai su vaikais bus supažindinami su plaukimo centro veikla, grupių formavimo tvarka, vaikų priėmimo bei reikiamų dokumentų pateikimo tvarka.
Plaukimo varžybos
Plaukimo varžybos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak Kauno plaukimo centro direktoriaus Mindaugo Špoko, centro tikslas – suteikti vaikams kokybiškas paslaugas ir patenkinti visus jų lūkesčius. Siekiama, jog Kauno plaukimo centras jaunam žmogui taptų kokybiško gyvenimo dalimi.

„Susidomėjimas galimybe leisti savo atžaloms treniruotis plaukimo centre yra didžiulis. Deja, vietų skaičius ribotas, todėl ir rengiame Atvirų durų dienas, kad tėveliai, pamatę, kokiomis sąlygomis treniruosis jų vaikai, susipažinę su centro veikla, tikslais, galėtų priimti sprendimus dėl vaikų ateities.

Mes siekiame, kad kiekvienas vaikas čia rastų savo nišą. Norime, jog plaukimo centras vaikams išliktų visam gyvenimui – ar kaip laisvalaikio praleidimo forma, ar kaip būdas pagerinti sveikatos būklę, ar kaip vieta, kurioje bus siekiama meistriškumo“, – teigė M. Špokas.

Visi tėvai, kurių atžalos nori išmokti plaukti, tobulinti plaukimo techniką ar siekti plaukimo aukštumų, kviečiami pasirinkti tinkamą laiką ir registruotis iš anksto tel. (8 647) 15 164 arba (8 37) 372 820 ir rugpjūčio 8 arba 9 dieną atvykti į Kauno plaukimo centrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius