Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdiečiai testuoja savo sukurtą balansinę lentą

Klaipėdos mokslo ir technologijų parko (KMTP) Pilies dirbtuvėse įsikūrę kūrybinių industrijų atstovai plečia savo fantazijos ribas, gaminių asortimentą ir kviečia išbandyti naujoves. “Pono bebro” studijoje pagamintos balansinės lentos jau testuojamos tiek pačių rezidentų, tiek vandenlenčių parke „Wakepark Palanga“, kuris sutraukia daugybę aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojų.
Studijoje pagamintos balansinės lentos.
Studijoje pagamintos balansinės lentos. / KMTP nuotr.

„Pats užsiimu vandenlenčių sportu – tai ir tapo impulsu pamėginti pagaminti lentą, kuri pirmiausiai skirta treniruotis išlaikyti pusiausvyrą ant kranto prieš imantis sudėtingesnių manevrų vandenyje“, – aiškino Žilvinas Milašauskas, „Pono bebro“ dirbtuvių įkūrėjas.

Taip pat tokios lentos gali būti naudojamos namuose ar kitur – siekiant sustiprinti raumenis, pagerinti koordinaciją, aprūpinti kūną tam tikru fiziniu aktyvumu darbo pertraukėlių metu, kai norima tiesiog atsistoti ir pajudėti. Tokią mankštą ją išbandžiusieji įvardija ne tik naudinga, bet ir smagia.

KMTP nuotr./Studijoje pagamintos balansinės lentos.
KMTP nuotr./Studijoje pagamintos balansinės lentos.

Klaipėdiečio teigimu, daugelis norinčiųjų išmėginti tokio tipo lentas, jas siunčiasi iš Kinijos. „Dar nespėjome gerai išanalizuoti situacijos dėl tokių balansinių įrenginių gamintojų Lietuvoje – visgi manau, kad esame tarp nedaugelio, kurie eksperimentuoja ir siekia pasiūlyti ne „štampuotą“, o savo pačių sukurtą gaminį. Tobulinant šią lentą įdėta daug rankų darbo, apgalvota ir gaminio estetika. Jei testavimas pateisins mūsų ir pirmųjų naudotojų lūkesčius, toliau gamybą plėtosime individualių užsakymų principu – atsižvelgdami į konkrečius klientų poreikius, pageidavimus dėl individualizuotų dizaino sprendimų“, – kalbėjo Žilvinas.

„Pono bebro“ balansines lentas smalsautojai galės apžiūrėti iš arčiau ir išbandyti KMTP Pilies dirbtuvių „Meno pievoje“, kuri Jūros šventės metu, liepos 26-28 dienomis, kvies užsukti į erdvę greta 14 numeriu pažymėto pastato Pilies gatvėje – susipažinti su rezidentais, įsigyti jų darbų, sudalyvauti įvairiose kūrybinėse dirbtuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius