Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos irkluotojai pasaulio taurės etape dėl vietos finale kovos papildomuose plaukimuose

Penktadienį Australijos mieste Sidnėjuje prasidėjo pirmasis sezono pasaulio irklavimo taurės etapas. Lietuvos irkluotojai pirmuosiuose startuose tiesioginių kelialapių į finalus iškovoti nesugebėjo.
Saulius Ritter ir Rolandas Maščinskas
Saulius Ritteris ir Rolandas Maščinskas / BFL/Vyginto Skaraičio nuotr.

Vienvietę valtį irkluojantis Mindaugas Griškonis atrankos plaukime finišavo antras tarp trijų dalyvių ir negavo tiesioginio kelialapio į finalą. Dėl jo teks pakovoti papildomame plaukime. Lietuvis distanciją įveikė per 7 min 00,85 sekundės ir penkiomis dešimtosiomis atsiliko nuo pirmo finišavusio australo Nicholo Purnello.

Moterų dvivietininkių atrankoje Donatos Vištartaitės ir Mildos Valčiukaitės pora finišavo antra ir taip pat dar turės pakovoti dėl vietos finale. Lietuvės finišavo per 6 min 58,06 sek. ir mažiau nei sekunde atsiliko nuo tiesiai į kitą etapą patekusio Australijos dueto.

Vyrų dvivietininkų varžybose Rolandas Maščinskas ir Saulius Ritteris finišavo per 6 min 32,91 sek. ir liko trečioje vietoje. Pirmieji finišavo ir tiesioginį kelialapį į finalą iškovojo Australijos pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius