Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio taurės etape olimpiniai vicečempionai startavo galingai

Serbijos sostinėje Belgrade prasidėjo 2017 metų irklavimo Pasaulio taurės I etapo varžybos. Pirmąją dieną į finalus tiesiausiu keliu prasibrovė dvi Lietuvos įgulos.
Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis
Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis / Vytauto Dranginio nuotr.

Galingai porinių dviviečių atrankos varžybose startavo olimpiniai vicečempionai Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis. Jie 2 km distanciją įveikė per 6 min. 27,66 sek. ir antrojoje vietoje likusią Šveicarijos įgulą aplenkė beveik 3 sek.

Kita mūsų porinė dvivietė, kurią irkluoja jaunieji Armandas Kelmelis ir Giedrius Bieliauskas (6.44,4), tame pačiame atrankos plaukime liko penkti ir dalyvaus paguodos varžybose.

Lietuvos porinė keturvietė, kurią šį kartą irkluoja Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Rolandas Maščinskas ir Aurimas Adomavičius (5.47,15), taip pat tvirtai laimėjo savo atrankos plaukimą ir taip pat tiesiausiu keliu žengė į finalą. Antrąją vietą užėmę Didžiosios Britanijos irkluotojai nuo lietuvių atsiliko daugiau nei 3 sek.

Tuo metu visi trys vienvietes irklavę sportininkai turės išbandyti jėgas paguodos plaukimuose. Savo atrankos plaukimuose Milda Valčiukitė (7.54,55) buvo ketvirta, o Dominykas Jančionis (7.47,31) ir Žygimantas Gališanskis (7.36,28) – penkti.

Paguodos varžybos buvo planuotos penktadienio vakarui, tačiau dėl stipraus vėjo ir apgadinto starto tilto buvo nukeltos į šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius