Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plaukikė Kazakevičiūtė jaunimo olimpinėse žaidynėse Singapūre – aštunta

Pirmoji iš lietuvių I jaunimo olimpinėse žaidynėse Singapūre į finalą pateko plaukikė Urtė Kazakevičiūtė. Ji kol kas užėmė ir aukščiausią vietą iš Lietuvos atstovų: 50 metrų nuotolį krūtine baigė per 33,22 sek. ir liko aštunta.
U.Kazakevičiūtė savo rezultatu liko patenkinta
U.Kazakevičiūtė savo rezultatu liko patenkinta / A.Pliadžio/LTOK nuotr.

Čempione tapo beveik sekunde greičiau plaukusi kanadietė R.Nicol – 32,06 sek.

Mūsų sportininkė savo rezultatu ir užimta vieta liko patenkinta, tačiau trenerė Larisa Češuiko sakė, kad lietuvė galėjo plaukti ir greičiau.

Singapūre U.Kazakevičiūtė plauks dar dvi tistancijas – 100 ir 200 metrų. 100 m krūtine atrankos plaukimai prasidės jau trečiadienį.

Po finalinio plaukimo visada besišypsanti U.Kazakevičiūtė mielai atsakinėjo į klausimus. Mokosi ji Kauno Varpo gimnazijoje, šiemet bus vienuoliktokė. Kilusi iš sportinės vandenių šeimos: tėtis buvęs Lietuvos buriavimo čempionas, mama užsiiminėjo povandeniniu plaukimu. Kas iš Kazakevičių yra pasiekęs aukščiausių rezultatų? „Aišku, kad aš. Tėvai nebuvo olimpiečiai...“ - Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) svetainei internete atsakė smagiai nusijuokusi.

Su savo geriausiu šio sezono rezultatu 32,65 sek. finale ji būtų užėmusi penktą vietą. „Tikiuosi patekti ir į kitų nuotolių finalus. Gal bus ir aukštesnė vieta“, - optimizmo nestokojo plaukikė. Urtei šios žaidynės palieka didžiulį ir malonų įspūdį. Jai patinka varžybų atmosfera, gyvenimas olimpiniame kaimelyje labai draugiškame jaunųjų olimpiečių kolektyve.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius