-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šuolininkė Indrė Girdauskaitė Europos žaidynėse pateisino lūkesčius

Azerbaidžane vykstančiose Europos žaidynėse šuolių nuo 3 m tramplino rungtyje Indrė Girdauskaitė užėmė 19-ą vietą. Nors sportininkė nepateko į jaunimo iki 18 m. varžybų finalą, sportininkės mama trenerė Asta Girdauskienė jos pasirodymą vertina labai gerai.
Indrė Girdauskaitė
Indrė Girdauskaitė / Vytauto Dranginio nuotr.

„Sportininkė įvykdė visas užduotis, planavome, kad ji užims 18-24 vietą, užėmė 19-ą, tačiau nuo 18 atsiliko labai nedaug. Indrė padarė porą klaidų, bet pasirodymu esu patenkinta. Visi konkurentai mums žinomi, anksčiau Indrė su jais susitiko jaunių varžybose, pernai – Europos jaunių čempionate, kur buvo 22-a, o čia – 18. Savo pagrindinius varžovus ji aplenkė ir tobulėja“, – teigė trenerė.

Savo pagrindinius varžovus ji aplenkė ir tobulėja

Šioje rungtyje atliekami devyni šuoliai – iš pradžių penki skirtingų klasių nedidelio sudėtingumo šuoliai, kurių ribota koeficientų suma turi būti 9,5. Po to atliekami keturi skirtingų klasių šuoliai su neribotu sudėtingumo koeficientu.

Geriausiai Indrei sekėsi atlikti du su puse apsivertimo atgal susirietus, teisėjai už ši šuolį jai skyrė 49,00 balus. Šuolių nuo 1 m tramplino rungtyje Lietuvos sportininkė buvo 16-a.

Šuolininkė birželio 24 d. išvyks į „Grand Prix" etapą Madride, kur šoks nuo 3 m tramplino, o liepos 26 d. – į pasaulio čempionatą Kazanėje. Čia Indrė jau dalyvaus suaugusiųjų varžybose ir šoks nuo 1 ir 3 m tramplinų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius