-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trimis sidabro medaliais sezoną užbaigęs D.Rapšys: „Einu geru keliu“

Indianapolyje baigėsi FINA pasaulio plaukimo taurės trumpame (25 m ilgio) baseine sezonas, o jo finišas ypač sėkmingai susiklostė Danui Rapšiui.
Danas Rapšys
Danas Rapšys / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Per tris dienas lietuvis laimėjo net tris sidabro medalius 200 m ir 400 m plaukimuose laisvuoju stiliumi bei 200 m kompleksiniame plaukime.

Toks pasirodymas pradžiugino ir patį panevėžietį.

„Paskutinis šių metų pasaulio taurės varžybų etapas Indianapolyje baigėsi vėl antra vieta – trečiąsyk. 200 m laisvuoju stiliumi plaukimas buvo labai atkaklus, o pirmąją ir ketvirtąją vietas užėmusių plaukikų rezultatai skyrėsi mažiau nei 2 dešimtosiomis sekundės. Baigėsi trijų savaičių pasaulio taurės varžybų maratonas, per kurį neturėjome laisvų dienų, visi savaitgaliai buvo skirti varžyboms. Dabar džiaugiuosi, kad šis maratonas baigėsi, mano paties rezultatai gerėja ir einame geru keliu. Dėkoju visiems, kas prisideda ir padeda siekti tikslų. O kol kas laukia daugiau nei para kelionės namo. Tiesa, Lietuvoje būsiu vos dvi savaites, po to vėl keliame sparnus į treniruočių stovyklą aukštikalnėse. Ten būsime iki pasaulio čempionato Australijoje, reikia dar užsikrauti energijos. Kad ir kur būčiau, jaučiu jūsų palaikymą ir esu labai dėkingas. Iki!“, – feisbuke rašė D.Rapšys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius