Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varėnoje Lietuvos šeimų plaukimo varžybų dalyvių jau laukia įspūdingi prizai

Jeigu mėgstate vandens pramogas, norite turiningai ir įsimintinai praleisti laisvalaikį su šeima, giminėmis ir draugais, gegužės 4 d. būtinai atvažiuokite į Varėną! Tądien moderniame Varėnos sporto centro baseine vyks tradicinės Lietuvos šeimų plaukimo estafečių varžybos, dalyvius viliojančios vertingais prizais, įspūdingu irklenčių šou bei daugybe kitų nepamirštamų staigmenų.
Varėnos baseine organizuojamos Lietuvos šeimų plaukimo varžybos.
Varėnos baseine organizuojamos Lietuvos šeimų plaukimo varžybos. / Rūtos Averkienės nuotr.

Organizatoriai jau rengiasi šiam plaukimo turnyrui ir kviečia šeimas išbandyti savo sėkmę jame. Kas žino – galbūt didžioji turnyro taurė papuoš būtent Jūsų namus! Dvejus metus šis plaukimo turnyras vadinosi „Dano Rapšio taurė“ ir spėjo ganėtinai išpopuliarėti. Šiemet jis puošiasi nauju pavadinimu „Varėnos taurė 2019“ ir kviečia aktyviai dalyvauti plaukti mėgstančias šeimas iš visos šalies. Organizatoriai ragina paskubėti ir registruotis greičiau, nes turnyre galės dalyvauti ne daugiau kaip penkiasdešimt šeimų.

Įvertinę varžybų populiarumą, prie jų sėkmės prisideda natūralaus mineralinio vandens gamykla „Neptūnas“ bei kiti solidžius prizus paruošę renginio rėmėjai. Varžybų laimėtojų ir dalyvių laukia vertingi „Walmark“ vitaminai, „Sportland“ prizai, jie galės mėgautis „Spa Vilnius“ teikiamomis paslaugomis. Rėmėjų įsteigtais prizais bus apdovanoti jauniausias ir vyriausias varžybų dalyvis. Visoms varžybose dalyvavusioms šeimoms bus įteikti specialiai renginiui pagaminti Lietuvos plaukimo federacijos ir Varėnos sporto centro įsteigti rankšluosčiai su simbolika „Varėnos taurė 2019“. Renginio rėmėjai dėkingi ir nuolatiniams partneriams – Lietuvos plaukimo federacijai, Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui, kavinei-picerijai „Fortūna“.

„Jeigu Jūs manote, kad nugalėtojų titulas – tikrai ne jums, klystate. Praėjusių metų varžybose įspūdingą pagrindinį prizą laimėjo jaunų varėniškių šeima, kuri atėjo tiesiog paplaukioti baseine“, – sako organizatoriai. „Norime pritraukti daugiau plaukimo entuziastų, tad šiais metais, kaip ir pernai, varžybos vyks dviejose grupėse. „A“ grupę sudarys daugiau patyrę, buvę plaukikai, turintys patirties dalyvaujant plaukimo varžybose ar panašiuose renginiuose. „B“ grupėje varžysis mėgėjai, norintys išbandyti jėgas plaukimo varžybose ir pasimėgauti šiuo renginiu. „Varėnos taurė“ – ne tik plaukimo varžybos. Jas stengiamės organizuoti taip, kad neišdildomų įspūdžių patirtų ir dalyviai, ir žiūrovai. Tai puikus plaukimo populiarinimo ir gero laiko leidimo renginys“, – pažymi Varėnos sporto centro sportinės veiklos projektų vadovas Rolandas Markinas.

Komandą varžybose sudarys keturi šeimos nariai, iš kurių bent vienas šeimos narys turi būti vaikas iki 16 metų, o kitų amžius neribojamas. Šeimos komandai gali atstovauti seneliai, jų vaikai, anūkai, žentai ir marčios arba, pavyzdžiui, du broliai su savo šeimomis, arba bet kuris kitas derinys, susijęs giminystės ryšiais (senelis su anūkais, tėvas su dukromis ir t. t.). Estafetėje pirmąjį etapą komandos nariai privalės plaukti nugara, o kitus tris plaukimo būdus galės pasirinkti savo nuožiūra.

Šeimos registruotis kviečiamos iki gegužės 2 d. sportas.varena.lt arba atvykus į Varėnos sporto centrą. Paraišką gali pateikti šeimų plaukimo estafetės komandos narys. Komandos gali registruotis pasirinkdamos, kurioje grupėje dalyvaus – A grupėje ar B grupėje, tačiau gali registruotis tik į vieną grupę.

Varėnos sporto centro organizuojama „Varėnos taurė 2019“ – puiki proga šeimos nariams drauge smagiai praleisti laiką, išbandyti save bei pakviesti draugiškai jame pasirungti savo bičiulius ir kaimynus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius