Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiedus sumainė Lietuvos ir Bulgarijos plaukikai

Įspūdingas dviejų olimpiečių – lietuvio Mindaugo Sadausko ir bulgarės Ninos Rangelovos – tuoktuves Bulgarijoje draugai pavadino olimpinėmis vestuvėmis.
Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka / Asmeninio archyvo nuotr.

Beveik šimtas svečių iš viso pasaulio Bulgarijoje dalyvavo vestuvėse, kuriose amžiną meilę vienas kitam ant jūros kranto prisiekė 28 metų Mindaugas Sadauskas ir metais jaunesnė bulgarė Nina Rangelova.

Abu šie plaukikai yra baigę SMU universitetą JAV. Daugkartinis Lietuvos čempionas M.Sadauskas atstovavo mūsų šaliai 2012 m. Londono olimpinėse žaidynėse, yra dalyvavęs pasaulio ir Europos čempionatuose.

Jo išrinktoji – viena ryškiausių Bulgarijos plaukimo žvaigždžių, daugkartinė šalies čempionė ir rekordininkė, startavusi 2008 m. Pekino, 2012 m. Londono ir 2016 m. Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Olimpiečių netrūko ir jų vestuvėse – iš Lietuvos atvyko Paulius Andrijauskas, Giedrius Titenis, Saulius Binevičius, Rugilė Mileišytė-Binevičienė, daug kitų buvusių ir esamų mūsų šalies plaukikų, šventėje linksminosi ir olimpinių žaidynių dalyviai, buvę Mindaugo ir Nino bendramoksliai iš Švedijos, Izraelio, Bermudų, Norvegijos, Slovėnijos, kitų šalių.

„Kadangi susirinko tiek daug olimpiečių, šias vestuves pavadinome tarptautinėmis mažosiomis olimpinėmis vestuvėmis“, – juokėsi 2000 m. Sidnėjaus, 2004 m. Atėnų ir 2008 m. Pekino olimpinių žaidynių dalyvis S.Binevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius