Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

67-erių kanadietis gavo kvietimą vietoj Ryano Keslerio žaisti JAV olimpinėje ledo ritulio rinktinėje

Ką galima pagalvoti, gavus į savo mobilųjį telefoną žinutę, kurią pasirašo JAV ledo rinktinės trenerių štabas ir kviečia pradėti rengtis Sočio olimpinėms žaidynėms nacionalinės komandos sudėtyje? Pasididžiavimą? Galbūt. Bet jei žinutė skirta ne amerikiečiui, o kanadiečiui, kuriam jau sukako 67 metai ir vargu ar jis galvoja apie mūšius Sočio žaidynių ledo arenoje?
ledo ritulininkas Ryanas Kesleris
Ledo ritulininkas Ryanas Kesleris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Prisijunkite prie beveik 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.“

Taip šią savaitę atsitiko vienam kanadiečiui, kuris prieš kurį laiką pasikeitė mobiliojo telefono numerį. Sausio 1-ąją JAV ledo ritulio federacija paskelbė visų žaidėjų pavardes, kurie kviečiami į nacionalinę komandą rengtis vasario 7-ąją startuosiančiai Sočio žiemos olimpiadai.

Prieš pat šį įvykį JAV ledo ritulio federacija ir rinktinės štabas visiems kandidatams išsiuntė SMS žinutes su kvietimu į rinktinės stovyklą.

Šią žinutę turėjo gauti ir Ryanas Kesleris, kuris žaidžia NHL lygos „Vancouver Canucks“ ekipoje. Tačiau žaidėjas dar vasarą pasikeitė savo mobiliojo telefono numerį, o apie pasikeitimus neinformavo Federacijos. Tuo tarpu mobiliojo ryšio kompanija, gavusi „laisvą“ numerį, jį skyrė naujam vartotojui, kuris ir gavo „netikėtai įdomų“ pasiūlymą.

Linksmų plaučių vyras iš Vankuverio tuoj pat atsakė JAV ledo ritulio federacijai – jis sutiko užsivilkti JAV ledo ritulio rinktinės marškinėlius.

„Aš 67-erių metų kanadietis iš Vankuverio miesto, tačiau būsiu laimingas žaisti JAV ledo ritulio rinktinės sudėtyje. Manau, kad Kanados rinktinė bus ypač patenkinta, jei Sočyje atstovausiu Amerikos ledo ritulio ekipai“, – kanadiečio žinutę cituoja JAV žiniasklaida.  

Į JAV rinktinę pakviesti 25 ledo ritulininkai – 13 iš jų kovojo praėjusioje 2010-ųjų olimpiadoje Vankuveryje, kur iškovojo sidabro medalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius