Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Reed ir S.Ambrulevičius iškovojo antrą vietą turnyre Kroatijoje

Ką tik pasibaigusiame paskutiniame pasaulio „Challenger Series“ etape Zagrebe (Kroatija) sidabrą iškovojo Lietuvos porą Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

Net 20 porų iš 16 valstybių vakar atliko ritminį šokį, o pirmieji ant ledo iščiuožė Lietuvos atstovai.

Švariai atlikę visus elementus sportininkai surinko 77,21 taško. Šis rezultatas beveik 2 taškais geresnis už neseniai pademonstruotą Japonijoje įvykusiame „Gran Prix“ etape, kuriame jų ritminis šokis buvo įvertintas 75,23 taško.

Iki pat ritminio šokio varžybų pabaigos nei vienai porai nepavyko aplenkti Lietuvos dueto. Antroje ir trečioje vietoje liko amerikiečiai Christina Careira su Anthony Ponomarenko (76,54) ir Emalea Zingas su Vadimu Kolesniku (73,14). Ryt poros atliks laisvąjį šokį.

Laisvojoje programoje suklydę viename elemente Allison ir Saulius buvo antri su 112,26 taško ir bendroje įskaitoje surinkę 189,47 taško užėmė antrą vietą. Sportininkai beveik pakartojo savo geriausią sezono rezultatą – 189,98 taško.

Pirmąją vietą užėmė JAV atstovai C.Careira ir A.Ponomorenko (191,31), o trečioje vietoje liko kiti amerikiečiai E.Zingas ir V.Kolesnikas (184,10).

Tai buvo paskutinis dešimtasis „Challenger Series“ etapas. Iš viso visuose etapuose dalyvavo 66 poros ir bendroje įskaitoje A.Reed ir S.Ambrulevičius užėmė trečiąją vietą, į priekį praleidę anglus Lilah Fear ir Lewisą Gibsoną bei Kanados atstovus Marjorie Lajoie ir Zachary Laghą.

Iš keturių šio sezono varžybų Allison ir Saulius Lietuvai padovanojo tris sidabro medalius ir vieną 4-ą vietą pasaulio „Gran Prix“ etape Saporo mieste (Japonija).

2023 m. sausio mėnesį Lietuvos pora dalyvaus Europos čempionate Helsinkyje (Suomija) ir sieks pirmųjų apdovanojimų šio rango varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius