Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Vasiljevas ir M.Malinauskas iškovojo Europos sniego tinklinio turo bronzą

Savaitgalį Italijoje vykusiame paskutiniame šio sezono Europos sniego tinklinio turo etape Lietuvos atstovai Artūras Vasiljevas ir Marius Malinauskas iškovojo bronzos medalius.
Lietuviai iškovojo sniego tinklinio medalius
Lietuviai iškovojo sniego tinklinio medalius / CEV nuotr.
Temos: 1 Sniego tinklinis

Mūsiškiai pirmajame rate 2-1 (11:13, 11:7, 11:8) nugalėjo lenkus Marciną Konpą ir Piotrą Kaziką, antrajame 2-1 (11:9, 7:11, 11:5) palaužė kitus lenkus Rafą Hasiaką bei Pawelą Szymanskį, trečiajame 2-0 (11:9, 11:6) pranoko ir trečią lenkų porą Piotrą Groszeką bei Karolis Szczepaniką, o ketvirtajame 2-0 (11:9, 11:9) įveikė italus Alessandro Carucci bei Diego Fallace.

Pusfinalyje lietuviai po dramatiškos 30 min. trukusios kovos 1-2 (12:10, 11:13, 11:13) pralaimėjo rusams Jurijui Bogatovui ir Pavelui Rakusovui, bet kovoje dėl bronzos 2-0 (11:5, 11:9) įrodė pranašumą prieš vokiečius Dennisą Klichę bei Danny Richter-Dargę.

„Labai patiko turnyras, gera organizacija. Labai gaila, kad nepavyko laimėti pusfinalio ir iškovoti kelialapio į Europos čempionatą, nes toks buvo pagrindinis tikslas. Nepaisant to, iš dalies rezultatu esame patenkinti. Iki geresnio rezultato pritrūko įgūdžių žaidžiant ant sniego“, – įspūdžiais dalinosi M.Malinauskas.

Varžybose dalyvavo 15 porų.

Jau kitą savaitgalį Austrijoje vyks pirmasis Europos sniego tinklinio čempionatas. Teisę startuoti šiose pirmenybėse iškovojo net keturios Lietuvos poros. Moterų turnyre dalyvaus Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė, Urtė Andriukaitytė ir Irina Zobnina, Gerda Grudzinskaitė bei Ieva Vasiliauskaitė, o vyrų – Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius