Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aigaras Ciprusas: „Man taip nutiko pirmą kartą“

Vyriausias „Balticos“ ledo ritulio komandos treneris Aigaras Ciprusas pakomentavo du susitikimus su Rygos „Juniors“ ekipa, kurie baigėsi nesėkmėmis – 0:7 ir 3:4.
Aigaras Ciprusas
Aigaras Ciprusas
Temos: 1 Aigaras Ciprusas

Šešioliktą nesėkmę 30-ose Žemyninės jaunimo ledo ritulio lygos (MHL) B grupės turnyro rungtynėse vakar patyrė šeštąją vietą vienuolikos komandų Šiaurės Vakarų divizione užimantis Vilniaus „HC Baltica“ (43 tšk.) klubas.

Naujojo vyriausiojo trenerio latvio Aigaro Cipruso vadovaujami vilniečiai antradienį Elektrėnuose antrąsyk per dvi dienas nusileido septintojoje pozicijoje esančiai Rygos „Juniors“ (42 tšk.) ekipai – šįsyk 3:4 (1:1, 1:2, 1:1).

Pirmadienį vilniečiai varžovams pralaimėjo rezultatu 0:7 (0:1, 0:3, 0:3).

„Pirmajame susitikime mums akivaizdžiai pritrūko jėgų. Manau, kad gerai sužaidėme apie 20 minučių, o paskui atsiliepė naujametinė pertrauka. Antrajame susitikime žaidėjai parodė visai kitokį charakterį, atsidavimą ir jėgą. Vaikinai sugebėjo surengti kelias pavojingas atakas, tačiau rungtynių pabaigoje nepavyko rezultatyviai jų užbaigti. Gaila, tačiau rungtynių baigčiai įtakos taip pat turėjo ir klaidos“, – sakė naujasis „Baltica“ ekipos strategas.

– Kaip komandai atsiliepė beveik valandos trukmės priverstinė pertrauka antrame mače, kai arenoje dingo elektra?

– Ką ir besakyti, akivaizdu, jog varžovus ji paveikė mažiau, nes po pertraukos jie sugebėjo įmušti du įvarčius į mūsų vartus. Būtent šie du įvarčiai ir nulėmė rungtynių baigtį. Mano žaidėjo ir trenerio karjeroje dar niekada nebuvo tokios ilgos pauzės tarp kėlinių.

– Pirmajame savo interviu Jūs sakėte, kad aikštės centre komanda žais aktyvų ledo ritulį, kas ir buvo matyti antrose rungtynėse.

– Taip, sutinku, komanda įvykdė mano nurodymus ir suprato, ko iš jų tikimasi. Progresas yra, tačiau reikėtų dar padirbėti ties psichologiniais momentais ir nusiteikimu.

– „Balticos“ komandai vadovavote jau dvejas rungtynes, ar užteko laiko suprasti kas ir kaip žaidžia?

– Žinoma, vieni žaidėjai pasiruošę labiau, kiti mažiau. Pasikartosiu, kad svarbiausia ir toliau dirbti pergalės link. Jeigu kiekvienas dirbs individualiai, komandiniai rezultatai irgi gerės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius